Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan engedheti meg a BMW,...

Hogyan engedheti meg a BMW, hogy a 2016-os 7er ilyen ronda legyen?

Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 12:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
képet
2015. jan. 4. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
2015. jan. 4. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, de ez is egyéni ízlés kérdése.

Azért szerintem ha ingyen adnának egyet te sem mondanád hogy vigyétek innen, nem kell.

2015. jan. 4. 12:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván, sőt hátulról egész jó, de az az első lámpa nekem nagyon nem tetszik. Egy hetes ne nézzen már ki úgy mint a 3 GT!
2015. jan. 4. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
amikor annak idején chris bangle megtervezte az E65-öt,azon is megbotránkoztak az emberek,de szerintem ez így van jól!
2015. jan. 4. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindig ez megy, hogy fúj de ronda, aztán 5 év múlva mindenkinek ez lesz a legszebb, és katyóra fognak beözönleni az országba Németországból.
2015. jan. 4. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. Semmi olyan pont nincs az autón, ami ellenszenves lenne, az első lámpa viszont kiemelten tetszik.

Bár az tény, hogy nem kellett volna annyira elnyújtani, de lehet azért tetszik ennyire :D

2015. jan. 4. 13:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Erre mondják hogy nem a rajongók véleménye számít, hanem a vevőké. Márpedig ha egy BMW ronda is, bár ez szubjektív, akkor is meg fogják venni, csak mert BMW. Az E38-E65 váltásnál is égbekiáltó dizájnváltás volt, mégis mentek az eladások.
2015. jan. 4. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy neked nem tetszik valami, nem azt jelenti, hogy ronda. Az E60-at például sokan rondának tartják, nekem mégis tetszik. Na és akkor mi van?

Nagyon ritka az, hogy egy drága autónak tényleg ne sikerüljön a formaterve. Az utóbbi évekből csak a Bentley EXP 9 F nevű SUV-ja ugrik be, mint példa: azt elég látványosan elszúrták. Annál is inkább kellemetlen volt ez, mert az a tanulmány már a szériaváltozat képét mutatta volna, a végleges verzió nem sokban különbözött volna tőle. Csak mivel hányingert keltett a nézőkben, elég rendesen át kellett alakítani, csúszott is a szériagyártás beindítása.

Egy autót nem lehet úgy megtervezni, hogy mindenkinek tetsszen. Ez nem újdonság. De az egyes piacok igényei közt is akkora a különbség, hogy lehetetlen egy típussal mindet kiszolgálni. A Bentley böhömje például az európai és észak-amerikai szemnek értelmezhetetlen volt, de nem is biztos, hogy ezekre a piacokra tervezték. Az orosz, kínai és arab vevőknek meg pont jó volt, hogy ordenáré módon kitűnt a tömegből az autó és Bentley-jelvény volt az elején. Nekik nem baj, ha nem szép, csak legyen látványos és drága.

A 7-es BMW-t sem feltétlenül az európai ízlésre szabják. A prémiumgyártóknak Európa már nem a legfontosabb piac, Észak-Amerika és Ázsia képviseli a húzóerőt. És ami nekik tetszik, az nekünk sokszor nem jön be.

2015. jan. 4. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Venni fogják ezt a kínaik ne félj.
2015. jan. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!