Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fenéklemez letörött, mekkora...

Fenéklemez letörött, mekkora gond?

Figyelt kérdés
Peugeot 307 motortét fenéklemez egy padka miatt letorott, kb 25 cm szelessegben, fentrol lelatni az aszfaltig. Ez mekkora gond? Szukseges pótolni?
2015. jan. 4. 00:44
 1/1 anonim ***** válasza:

A gyár szerint csökkenti a por és a sár bejutását a motortérbe, így kímélve azt, más gyakorlati haszna nincs. Cserébe még egy nyomvályús úton is képes leérni a kocsi alja, nekem a Partner alja a Róbert Károly körúton is képes volt leérni. A gyári műanyag nem bírta egy évig se, kicserélték 40 ezerért, de az is lehullott egy év alatt. Tudom én vagyok az állat! :)

Többször nem rakattam vissza, és úgy mentem az autóval még vagy 200 ezer km-t.

Persze lehet venni olcsóbban kartervédő lemezt, az jóval tartósabb is, mint a gyári pukkadt műanyag.

2015. jan. 4. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!