Fenéklemez letörött, mekkora gond?
Figyelt kérdés
Peugeot 307 motortét fenéklemez egy padka miatt letorott, kb 25 cm szelessegben, fentrol lelatni az aszfaltig. Ez mekkora gond? Szukseges pótolni?2015. jan. 4. 00:44
1/1 anonim válasza:
A gyár szerint csökkenti a por és a sár bejutását a motortérbe, így kímélve azt, más gyakorlati haszna nincs. Cserébe még egy nyomvályús úton is képes leérni a kocsi alja, nekem a Partner alja a Róbert Károly körúton is képes volt leérni. A gyári műanyag nem bírta egy évig se, kicserélték 40 ezerért, de az is lehullott egy év alatt. Tudom én vagyok az állat! :)
Többször nem rakattam vissza, és úgy mentem az autóval még vagy 200 ezer km-t.
Persze lehet venni olcsóbban kartervédő lemezt, az jóval tartósabb is, mint a gyári pukkadt műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!