Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baj lehet a fűtésemmel?...

Mi baj lehet a fűtésemmel? Segítség!

Figyelt kérdés
Tél közepén elromlott a fűtés az autóban, még a ventillátor hangját sem hallottam. Mivel egyéb probléma is közbejött (kiszakadt egy cső), gondoltam, már a fűtést is megcsináltatom. Először fűtőmotort cseréltek, azt mondták leégett. visszakaptam az autót, de ezután csal hideg levegőt fújt. Visszavittem, amikor is nagyobb problémát is találtak, (elfolyt a hűtővíz), így hengerfejcsiszolástól, tömítésig, termosztátcseréig, sok minden ki lett cserélve az autón. Visszakaptam ismét, de csak langyos levegőt fúj!!!! Ha nagyon felmelegszik a motor, talán fél percig forró levegőt is, de aztán ujra csak langyosat. Miért? Visszaviszem hétvégén megint az autót, csak félek, hogy még több dolgot kell rajta elvégezni, ami megint egy vagyon lesz nekem, ezért szeretnék előre sejteni valamit, kérem aki szakértő, próbáljon meg segíteni! köszönöm!
2010. febr. 5. 05:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szopatnak, egy ilyen jellegű probléma valószínűleg megoldható egy szerelő számára, de megkockáztatom hogy két öreg autós is rájönne a hiba okára.
2010. febr. 5. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem Fordom van, ennél típushiba a rohadás meg a rossz fűtés:D Elvileg a szélvédő előtti szellőzős részen ahol a pollenszűrő is kéne hogy legyen, van egy fűtéscsap, amit bentről a hőfokszabályzóval állítasz. Ezzel a radiátorba juttatott forró víz mennyiségét szabályzod. Nekem ez romlott el, 15.000Ft-ba kerül Fordéknál. Remélem tudtam segíteni.
2010. febr. 5. 08:30
 3/5 anonim válasza:
KÖVETKEZIK A MOTORCSERE.....LOL..
2010. febr. 5. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet vízköves a radiátorod.
2010. febr. 6. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
""fűtőmotort cseréltek, azt mondták leégett"" A fűtőmotor ventilátor szinte soha nem romlik el,igen stabil és tartós a működése. 99%-ban a csatlakozókban(van jópár helyen) lévő érintkezők szoktak megégni,és ezért nem megy a ventilátor. A nyitva maradt állapotú termosztát,vagy fűtőradiátor eltömődése/vízkövesedése szokta okozni a gyenge fűtést. A hengerfej problémák ingadozó hőmérsékletű fűtést "produkálnak"..hirtelen hideg..aztán meleg,majd újra hirtelen hideg,ahogy a motor felől a vízben érkező légbuborékok "éppen" mennyit teret töltenek ki a fűtőradiátorban.
2010. febr. 11. 08:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!