Mentos kérdése:
A Keeway motormárka megbízható?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 19:45
1/5 anonim válasza:
tedd már fel ezt a kérdést minden fél órában!!!!gondolom újdonság lesz,hogy egy rettenet gagyi,kínai szemétről érdeklődsz,hogy megbízható-e!Sokat elárul a márkáról,hogy egyik ismerősöm akart újat venni(passzolom a típust,de valami csopper volt)Azt a kereskedésben mondta neki az eladó,hogy ha motort szeretne venni nagyon rossz helyen van,és semmit nem ajánl!!vagyis egy dolgot igen,hogy válasszon valami másik márkát!
2/5 A kérdező kommentje:
ezt szerettem volna hallani, köszönöm :)
2015. jan. 3. 19:59
3/5 anonim válasza:
rosseb tudja milyen a nagymotorjuk, de a robogóból nagyon megbízhatóakat gyárt, nekem is van egy 2009 es 12000 km van benne és az akksin kivül minden gyári soha nem romlott el, pedig én nem kímélem.
4/5 anonim válasza:
61-éves öreg motoros vagyok,de szerintem a motor megbízhatósága sokszor a vezetőjén is múlik.Ha gondozzák a moci meghálálja.Ha valaki nem törődik vele gyilkolja, szaggatja, előbb utóbb a gép meg adja magát.Ha trehány a vezetője akármilyen jó márka egy idő után az is meg adja magát.
5/5 anonim válasza:
AZ elsőnek írnám! Ki az a hülye kereskedő aki az általa árult motort fikázza??? Nincs olyan hülye! Ebben neki mi a haszna hogy "jó napot, mi egy motorkereskedés vagyunk ebből élünk, de tudja mit, ne vegye meg mert ez egy st@r! Szerintem ez nem történt meg! Hanem neked mondjuk nem keewayed van hanem valami más olasz vagy japán, és ha már valaki ilyet vesz az már sz@r. Annyira nem lehet az hogyha közúti forgalomban engedélyezik, másrészt a kínaiak közül, és főleg a robogókra gondolok nagyon jó véleménnyel vannak a keewayről és a motowellről. Nincs itt semmi baj, csak a magyar emberek nagy többsége olyan nagy képű hogy már egy hasonló kérdést sem lehet kiírni. Mert ha én azt írom ki hogy "milyen gumit ajánlatok keewayre?" A válasz az semmit, mert az egy szar arra gumit nem érdemes rakni csak az apriliára mert nekem az van oszt az milyen jó, mert nekem rég az van. Elmentek ti a bús piccáb@ nagyképű tizenéves taknyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!