Ahány megyén át kocsikázok személyautoval annyiszor fizetek megyénként 5000 Ft-ot egy évre?
Figyelt kérdés
Utdij útdíj2015. jan. 2. 23:22
21/23 A kérdező kommentje:
már megtaláltam köszi :) tök jól átlátható az egész!!!!
2015. jan. 3. 13:00
22/23 anonim válasza:
A teherautóknak meg eddig is fizetős volt nagyon sok főút is.
Nem kellett volna bevezetni. Miért nem? Én nagyon-nagyon nem vagyok Fidesz-barát, de a megyei matrica nem rossz ötlet. Picit lehetne finomítani rajta, az igaz.
23/23 Koplárovics Béci válasza:
"Mint irtam nem használunk autópályákat hova figyelsz? Nem is tanyáról megyek ki a trágyaútra bár lehetne annak is nevezni a főutakat. "
Igen, és én pont ezt írtam. Te gondoltad úgy, hogy neked a főútért is fizetni kell. Legalábbis az derült ki az addigi vicceskedésedből.
"..... te fideszes :D"
Nyilván jobban ismersz engem, és a szavazólapomat is láttad... Én nem szeretnék személyeskedni. Attól, hogy gondolkodok és tájékozott vagyok, még nem leszek automatikusan fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!