160-190 km/h utazási sebességnél mennyi lehet a fogyasztása egy 2000 köbcentis,140 LE dízelautónak?
Én ilyen sebességnél jobban aggódnék a várható bírság miatt, mint az 1-2 liter fogyasztástöbblet miatt. :)
Én amúgy olyan 7-8 liter körülire saccolnám...
Nekem az Audi-ban 140 lovas 2.0PDTDI motorral kb ilyen fogyasztásom volt, abból indultam ki, a mostani BMW-vel 2.0 dízel motorral 163 lovas 160-nál 7 alatt van.
Mondjuk én 190 környékére sosem megyek vele, szóval az csak tipp volt a 160-at lőttem be!
Amit meg a 2-es válaszoló írt a 12 liter lehetetlen
Ilyen motorból ha kitaposod a lelkét se tudsz átlagban 10 fölé menni.
Nekem is néha felugrik 20 literre a pillanatnyi fogyasztásom, de ha szummázom hó végén még a 7 litert se tudom elérni vele sportos vezetéssel.
7-es. Te nem érted hkgy diesel autóróo van szó?
Kérdező milyen fajta autó? És milyen fohyasztással bír? A 12 liter az inkább az 1.4-es bentines astra G-mre lenne jellemző egy 160-170-es tempónál.
270 cm3, 5 hengeres, cdi motor.
Pont ilyen távolságra használom, de 160-170-nél 6,5 liter fölé még nem emelkedett.
140-es tempomatnál viszont csak 5 liter körül van a fogyasztása.
Az sem mindegy, hogy itthoni, vagy kinti a gázolaj.
Ennél többet, a régebbi dízelek fogyasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!