Útdíj, Balatoni nyaralás Pestről. Mennyibe kerülne?
Indulás Budapest Újpest
Érkezés Siófok.
Mennyibe kerülne, mennyi idő alatt lehet lejutni az" új " fizetős utakon?
Mennyibe kerülne, mennyi idő alatt lehet lejutni a "FREE" mezei utakon?
Köszi
A 10 napos matrica ára 2975 Ft Hacsak néhány alkalommal mész le a balcsira akkor ezt érdemes választanod.
A Pest-megyeit nem csak Balcsira tudod használni, érdemes benne gondolkodni (az 5.000 Ft)
Csak akkor éri meg a Fejér-Veszprém-Somogy megyei matricát megvenni +15 ezerért ha sokat jársz le.
Azt, hogy mennyi ideig fog tartani nincs senki aki meg fogja neked mondani.
Autópályán is lehet Másfél óra de lehet 3 óra is...
Kerülőúton meg 2,5 órától tarthat majd 4 órát is simán.
Hacsak nincs valami nagy baleset, vagy eszetlen dugó még Bp-en, akkor másfél óra alatt nagy forgalomban is lent vagy auópályán Siófokon. Nyaraláshoz elég egy 10 napos matrica, ami 2975Ft, fölösleges a megyei cucc.
A 7-es úton nyáron nagy szívás lejutni. Sokan a ~3000Ft-ot sem fizetik ki, főleg a Velencei-tóig. Csak a tó mellett végigérni 20-25 perc ilyenkor. A teljes út meg sokkal több is lehet, 3-4 óra is. Oda-vissza szerintem el is füstölöd pluszban a matrica felét, és csak bosszankodsz. Én eddig mindig autópályán mentem Siófokig/Balatonig, de még a Velencei-tóra is (nem messze lakok Újpesttől), ezután is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!