Mik szükségesek egy balatoni nyaraláshoz?
13 éves vagyok. A Balatonhoz (Zánkára) fogunk menni a sulival, szóval ott lesz az összes barátom + még az a fiú is aki tetszik nekem *-* Mik szükségesek ahoz hogy jól érezzem magam?
(Tudom, hogy elég hülyén fogalmaztam)
Motor,pia,csajok,haverock :)
Ne parázd túl a dolgot,a szüleid úgy is segítenek bepakolni! :)
Amit ne vigyél magaddal:Tablet,laptop,számítógép,facebook,stb
Szia!
Gondolom, csak nyáron fogtok menni Zánkára. Évekkel ezelőtt írtam magamnak egy "mindenkori általános utazási listát", amit aztán elővehettem bármilyen ottalvós út előtt, hogy ellenőrizzem, mi minden kellhet.
A második hasáb külön a fürdőzések miatti dolgokat sorolta fel.
□ Igazolványok
□ Pénz
□ Telefon
□ bérlet
□ Fényképező
□ Papírzsepi
□ Fülhallgató
□ Csat/hajgumi
□ napszemüveg
□ élelem
□ víz
□ törölköző
□ tusfürdő
□ sampon
□ fogkefe
□ fogkrém
□ papucs
□ pizsoma
□ deo
□ arctisztítók
□ betét
□ beretva
□ parfüm
□ sebtapasz, kisolló stb
□ varrókészlet
□ tükör
□ fésű
□ kispárna
□ pen drive
□ töltő(k)
□ zokni, fehérnemű
□ ruhák
□ cipő
□ könyv
□ gyógyszer, fenistil gél
□ mosószer
□ körömcsipesz
□ esernyő
□ evőeszköz
□ íróeszköz, papír
Strand:
□ Naptej
□ Bikini
□ +törölköző
□ Papucs
□ Gyékény/pokróc
□ Játékok (itt gondoltam pl.: kártya, vízben dobálózós labda, báármi)
□ gumimatrac
Lehet, hogy ebben még több dolog is van, mint amennyi kell. Pl. a varrókészlet az most neked igazán elhanyagolható. De ennél több minden biztos nem kell.
Ja, eszembe jutott még valami! :D Távcső. Jó móka a partról kémlelni a többieket.
Remélem segítettem. A többit a fantáziádra bízom.
(Még hadd jegyezzek meg annyit, hogy nem fogalmaztál hülyén, de engedd meg, hogy a helyesírási hibáidat kijavítsam, még csak 13 vagy, menthető. :) Ez neked jó, mert tanulhatsz belőle. Aki és hogy elé (ha nem hogyan értelemben használod) mindig kell vessző! Ahhoz két hö.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!