Sok egy ilyen kocsi szervizigénye? Illetve drága a szervizelése pl egy japán autóhoz képest? Vagy ilyen audin gondolkodom vagy az új swift-en. Más világ a kettő tudom, de én inkább a megbizhatóságra és olcsó szervizigényű autóra vágyom, de az audi meg szebb...Szerintetek?
2015. jan. 1. 20:26
1/8 anonim válasza:
Ha igaz amit írnak róla a hirdetésben, és tényleg nagyon jó állapotban van, a motorja szépen ketyeg, akkor nagyjából megéri ennyiért. Nem lesz drágább az alkatrész, mint a japánokhoz. Olcsóbb, mint egy vadonatúj Suzuki, maradna is pénz, de hogy melyik legyen, nem nekem kell eldöntenem.
2015. jan. 1. 20:32
2/8 Joci_27 válasza:
Nagyjából reális az ár (ahogy az előttem szóló is írta, ha igazak a hirdetésben leírtak), de ez a kocsi az 1.6 benzinessel elég ványadtan fog haladni. Amúgy szép járgány.
2015. jan. 1. 20:41
3/8 A kérdező kommentje:
Úgytudom hogy van benne kettőstömegű... mennyi lehet ennek a cseréje pl ha rossz?
2015. jan. 1. 20:46
4/8 anonim válasza:
Szerintem nincs benne 2őstömegű lendkerék. 1.6-os ugyan, de teljesen jó az 1.3t tömegéhez, szerintem egész optimálisan fog fogyasztani.
2015. jan. 1. 21:06
5/8 A kérdező kommentje:
Unixnál néztem az alkatrészeit és ott árulnak hozzá kettőstömegűt, ebből gondolom, de nem értem mert pl egy ugyanilyen 1.6os golfba meg nincs kettőstömegű.
2015. jan. 1. 21:12
6/8 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki. A fenntartási költsége természetesen magasabb mint a Swiftnek, de valamit valamiért. Az 1.6-os motorral se lomha, mert elég rövid váltót raktak alá. Ha megnézed ezt a videót, te is láthatod: https://www.youtube.com/watch?v=_NA7f48lFjA
1: 45 km/h, 2: 80 km/h, 3: 120 km/h. Ha nem akarsz vele sokat autópályázni, akkor elég bele ez a motor is.
(Én ha ilyen A4-et vennék, akkor az 1.8-as Turbó motorral venném, az illik hozzá a legjobban, de ez én vagyok.)
2015. jan. 1. 21:22
7/8 anonim válasza:
Sajnos kéttömegű van benne. A Golfokon teljesen más váltó van, nem lehet összehasonlítani.
2015. jan. 1. 21:29
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, és a lendkerékről esetleg tudsz valamit, van bennük? Furcsállom, de neten árulnak hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!