Audi A8 vagy A6? 850ezerig gondolkodom szóval első generációs A8 vagy A6 ennyiért, melyik jobb? miért?
Nem hiszem hogy ezeket a példányokat bárki is fikázná (max az aki irigykedik és így meg úgy leszarozza)!
Elég jó kis autók,kényelmesek,extrásak!
Ha bivaly erős autót akarsz akkor A8(de mivel az első generáció,úgy keresd: S8) 4000pár száz köbcentiset ajánlom... abban van Lóerő,nyomaték és egy finom gázpedál nyomás után úgy röppen fel a Km óra mutatója mint pl. egy sima alap Astra GSi-ben a fordulatszámmérő!!! :D
Ha viszont megfelel a kisit kevesebb erő is akkor jó az A6 is!!! (én is kb 2-3hét múlva körülnézek a piacon A6 iránt érdeklődve)!!!
Viszont az A6 kicsit olcsóbb mint a 8!!!
Sok sikert a választáshoz!!
"14:29"-es válaszoló!
és milyen tapasztalataid vannak a C4/A6 Audi-ról??? (én is egy ilyenben gondolkodok) :)
én sose fennék ilyet autót halom km van már benne, ha nincs akkor vissza van állítva az óra.
Ha mindenképpen ilyet akarsz akkor kézi váltóval vegyed ,mert az automata váltók szarok ebben a szériában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!