E kép szerint nekem vennem kell megyei matricát a 4-es út eléréséhez?
Kép: [link]
Elvileg Gyömrőig ingyenes az M0, de
Üllő/Vecsésig már fizetős.
A kettő között akad még pár km, mire a 4-es utat elérem.
Jól gondolom?
Nem úgy volt, hogy az M0 a 4-es útig teljesen ingyenes lesz?
Mindent leírtál, csak azt nem, hogy merről próbálod megközelíteni a 4-es utat!
Ha netán a Ferihegyi gyorsforgalmi felől közelítesz, akkor mehetsz végig - mint régen - Vecsésen és Üllőn. Majd januárban kiderül, hogy lesz-e megint olyan dugó a 400-as úton, mint régen!
Igen.. Jól látod. Én is arra járok.. (Jártam)... Bármerre mész le fizetős. -Ilyet elvileg nem lehet ,így lennie kéne ott valamiféle lehajtónak.
-Vagy az a szakasz ingyenes.
Bocsi, Rákospalotáról közelítenék.
De már mindegy.
Elkocsikáztam az M3-on is a 10-es kilométerkőig (ameddig ingyenes).
A hídig ingyenes, de ha a hídra feljövök (Szentmihályi úti), akkor már fizetek, de közben a hídon már le is kanyarodom a Szentmihályi útra Újpest felé ...
Kicsit vicces.
Azért a kb. 300 méterért is fizethetek, így mindegy mit csinálok.
Elméletileg ez a hivatalos:
Ha rákattintasz kinagyítja, és ott az szerepel, hogy a 11- es km-től fizetős, tehát a Szentmihályi útig lehet használni.
Aztán a Szentmihályin kikerülöd a fizetős szakaszt, a Rákospalotai határútnál felmész a nullásra és Ecsernél le.
Jól ki van ez találva.
Én inkább nyelnék egyet és kifizetném az 5 ezrest. Gondolom sokan lesznek így ezzel...
Senki sem szól rám, hogy hazudok?
A 4-es főúti csomópontnál a szélső sáv nem fizetős, így azon is el lehet hagyni az elkerülőt ingyenesen, és ráhajtani a 400-asra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!