Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki segitsen nekem! Ma...

Livia00 kérdése:

Valaki segitsen nekem! Ma 01.20-kor (éjszaka) felhajtottam az m3-autopályára matricát a legelsö benzinkuton vettem 01:38-szerintetek megbuntetnek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Most már óránként ellenőrzik a matricákat.

Szóval nem tudom.

2014. nov. 22. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Eddig úgy volt hogy ha használod a pályát,de még aznap veszel valahol matricát akkor nem büntetnek.viszont 1-2 hónapja változott a szabály előre kell venni matricát,utolag már nem érvényes.Szóvál ha mákod van nem büntetnek meg,ha nincs akkor megy a csekk.

üdv:egy kutas

2014. nov. 22. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Mióta bevezették a matricás rendszert a fizetőkapus után, azóta kell előre megvenned a matricát.

Régen volt ez a "kiskapu", hogy ha aznap megvetted, akkor nem csekkeztek meg érte, de ha ezt tényleg megszüntették, akkor...

Erről van valakinek valami pontos infója vagy forrása?

2014. nov. 22. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Előre kell megvenni utolag már nem érvényes.

Továbbra is egy kutas

2014. nov. 26. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami írott autópályakezelős/magyar közutas forrásra gondoltam :P
2014. nov. 26. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Eddig úgy volt, hogy aznap 23:59-ig ha megvetted akkor jo vagy

Most meg abban az órában meg kell venned én is ezt hallottam

Barátnőm rendszeresen végez ilyen manővereket, de legutóbb egy órán belül megvette pont emiatt ha jól emlékszem. Lényeg az hogy ha már felmentel semmiből nem tart megállni a pályán és ott venni matricát, mert az mindenhol ugyanannyi.

2022. jan. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!