Valaki segitsen nekem! Ma 01.20-kor (éjszaka) felhajtottam az m3-autopályára matricát a legelsö benzinkuton vettem 01:38-szerintetek megbuntetnek?
Most már óránként ellenőrzik a matricákat.
Szóval nem tudom.
Eddig úgy volt hogy ha használod a pályát,de még aznap veszel valahol matricát akkor nem büntetnek.viszont 1-2 hónapja változott a szabály előre kell venni matricát,utolag már nem érvényes.Szóvál ha mákod van nem büntetnek meg,ha nincs akkor megy a csekk.
üdv:egy kutas
Mióta bevezették a matricás rendszert a fizetőkapus után, azóta kell előre megvenned a matricát.
Régen volt ez a "kiskapu", hogy ha aznap megvetted, akkor nem csekkeztek meg érte, de ha ezt tényleg megszüntették, akkor...
Erről van valakinek valami pontos infója vagy forrása?
Előre kell megvenni utolag már nem érvényes.
Továbbra is egy kutas
Eddig úgy volt, hogy aznap 23:59-ig ha megvetted akkor jo vagy
Most meg abban az órában meg kell venned én is ezt hallottam
Barátnőm rendszeresen végez ilyen manővereket, de legutóbb egy órán belül megvette pont emiatt ha jól emlékszem. Lényeg az hogy ha már felmentel semmiből nem tart megállni a pályán és ott venni matricát, mert az mindenhol ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!