Kaptam 10 liter olajos benzint az arányokat nem tudom de elég kávé szine volt nos beleöntöttem a kocsiba és én ugy gondolom az a baj mert azóta nem indul. Ez okozhat e kárt vagy valamit?
Ne magyarázd meg, a következmények szempontjából mindegy.
Hibáztál.
Először is: akitől azt kaptad még véletlenül sem nevezhető autószerelőnek. Hacsak nem azért adta, mert rosszul megy a bolt mostanság és kellenek munkák.
Másodszor: Hogy lehet ennyi eszed? Attól, hogy öntesz rá, még a dzsuva ott marad. Azt bele sem szabadott volna önteni, de ha már beleöntötted és nem indul a kocsi, akkor legalább leengedni. Ha le lenne ülepítve és megszűrve, akkor még jó lehetne mosóbenzinnek, de másra már nem jó. Ez lesz a tanulópénz.
(Amúgy meg ha van indítózásra benzinfelhő, akkor jó eséllyel a motorba került, nem fogta meg a szűrő mindet.)
Sajnos baja nem lesz tőle a kocsinak, pedig te egy játékautót sem érdemelnél meg.
A rendszert ki kell takarítani, új benzinszűrő, tiszta benzin, mehetsz tovább
Hogy lett benzines az olaj? 2t keverek motorok tankja max 10-15l es a fukaszahoz is max 20l kannaba tartjuk a kevereket.
Semmi baja nincs kwverektol a 4t nek ha tiszta 2t olaj de mivel nemindul be kitudja mit kaptal, rozsda, fagyallo, hajtomu olaj, gazolaj, viz, akarmi lehet benne...
Szerelo vagyok es mentem el kutig keverekkel, sot a generalozott blokkkoknal is osszes uj alkatreszt 2t szintetikussal kenve kell beszerelni.
Par liter minosegi 2t kevereknek nincs szamottevo korom kezodese, gondoljatok at a kopott 4t motorok olajfogyasztasat! Es a 4t olaj adalekoltsaga mas, ott nagyobb a koromkezodes.
Szerintem atbaxtak teged es pancsolt vegyest kaptal amiben minden van, lehet orosz katonai arcszesz is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!