Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha augusztusba 420 forintos...

Ha augusztusba 420 forintos benzinnel 7 liter fogyasztott a kocsim, és most is ugyanannyit, de most 370ft-ér tankolok, akkor mennyivel csökkent a fogyasztásom?

Figyelt kérdés
Tehát hogy értésétek, ha 7 litert evett nyáron a kocsim, de ha 370-forint akkor ha benzinbe számolnánk, kb mennyit fogyasztana? Tehát nem arra vagyok kiváéncsi mennyi benzint kapk mert összeadni én is tudok, hanem a fogyasztást kéne valahogy megkapni
2014. dec. 3. 16:29
 1/5 A kérdező kommentje:
EZt várom: "ha akkor 7 litert fogyasztott a kocsid, 420-as benzinnél, az ma annyi, mintha XY... litert fogyasztana a kocsid.
2014. dec. 3. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a kérdés. A benzinár változása nem befolyásolja az autó fogyasztását.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy ugyanazt a távot hány forintból tudod megtenni, akkor segítek, hogy 370/420=0,881, vagyis 11,9%-al kevesebbe kerül ugyanaz a táv.

2014. dec. 3. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
6,17 l,de ez így értelmetlen!!!
2014. dec. 3. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
6,17
2014. dec. 3. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy értelmetlen, csak kíváncsi voltam, mert ha nem nyomon neki, ha nagyon spórolok, akkor tudok magamtól is egy litert lefaragni, plusz még most pénteken is csökkentik a benzinárt, 8 forinttal! tehát kb ott lesz mintha 5 litert fogyasztott volna az autóm, még ha ugynannyit is eszik, mert olcsóbb a benzin.
2014. dec. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!