A megyei matricával amit Január 1. -től vezetnek be feljogosít az M3 autópálya használatára is? Természetesen megyén belül!
Figyelt kérdés
Bag Településén ha felhajtok az M3 autópályára, és ott átmegyek az M0 autóútra, ez is benne van az évi 5000 forintban, vagy külön M3-ra is kell matrica? Nem nagyon értem a dolgot, utána tekintettem, de nem részletezik sehol!
Köszönöm a megtisztelő válaszokat... :)
2014. dec. 30. 13:55
1/3 anonim válasza:
Igen. Egész megyében használhatóak a fizetős utak a megyei matricával.
2/3 Koplárovics Béci válasza:
Elvileg igen. Ha eddig csak a M3(Bag)-M0 útvonalért megvetted az éves matricát, akkor te nyersz az új rendszeren. Ha eddig pl 3-as út-M0 volt az útvonalad, valószinűleg akkor is nyersz a rendszeren, mert 1 év alatt jó eséllyel spórolsz 5000Ft-ot benzinen, ha ezentúl az autópályán jársz (persze autótól is függ, de a 3-as pl szokott lenni dugó).
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, eddig igen a 3 főút-M0 szakaszon jártam, és most akkor valóbban spórólhatok az időn, és akár az üzemanygaon is! :)
Köszönöm...
2014. dec. 30. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!