Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hoztatok már be Japán belpiacr...

HungryJabba kérdése:

Hoztatok már be Japán belpiacról használtautót? . Vagy van olyan megbízható cég aki ilyet vállal?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 18:42
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
Ez a téma engem is érdekelne, kár hogy nagyon drága buli:(
2014. dec. 29. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
És mi a jó abban, hogy egy jobbkormányos kocsival fogsz szívni az itthoni forgalomban?
2014. dec. 29. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Még nem voltam Japánban, így nem hoztam be onnan semmit. :/
2014. dec. 29. 23:47
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:
34%

Pl. hogy egy JDM motort beépítesz a saját f sodba.

2014. dec. 30. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:

mekkkelekcske, majd akkor írj fasságokat, ha utánanéztél, mivel jár egy típusidegen motor beépítése. Nem lehet, az életben nem fog levizsgázni.

Elhiszem hogy felemelő érzés beleugatni a bácsik beszélgetésébe, de legközelebb szólj apukádnak, hogy ne engedjen a gép elé, kicsi vagy még hozzá. Mégsem... nem kicsi, hanem hülye, ez utóbbi a korral nem múlik el.

2014. dec. 30. 09:30
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:

Ha tudnád hogy miről van szó, akkor nem ugatnád le a fejem.

Nem Kispolákba kell Supra motort építeni, hanem a saját japán autóba kell egy típusazonos JDM motor.

Angol és amerikai fórumokon komplett leírás található a cseréről és a papírozásról, de Magyarországon is van a forgalomban olyan autó amibe beleépítették.

Maguknak gyártották ugyanabba a kasztniba a JDM motort, csak külföldre nem, de simán átpakolható.

Egyébként van olyan cég ami motort hoz, de komplett autóról nem tudok.

2014. dec. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!