Vízszintes saras földútra milyen elsőkerék hajtású autót?
Hello, érdeklődnék, hogy VíZSZINTES, saras földútra milyen elsőkerék hajtású autót lenne érdemes venni?
Az oké, hogy a niva a legjobb rá ár arány értékben 4x4-ben, de kérdés, h tényleg kell-e ide a 4x4 hajtás.
Vagy elég lenne egy nagyobb hasmagasságú elsőkerék hajtású autó terep/téli gumival (+ esetleg hólánccal, ha tényleg mocsár lesz)
És persze azért nem veszek nivát, vagy bármi más 4x4-et, mert a fentarthatóság költsége (lóerő, fogyasztás, és h a 4x4-nek +6e ft a vizsgája)
Hirtelen a volkswagen polo 1.0 foxot néztem, az árhatár max 500e ft.
Felázott gáton elvileg tilos rendszámos járművel közlekedni, az más kérdés lehet, hogy ezt mennyire veszik szigorúan arra felé.
Segédmotorral lavírozókkal nem foglalkoznak (ami ugye nálad nem nagyon lehet opció a sérülésed miatt), de rendszámos járgánnyal elég egyszer megbukni - gáton közlekedés csak száraz töltésen engedélyezett.
# 11 ezzel nekem most nem segitettel.
A gazdag parasztok a traktorokkal akkor is ramennek,
vagy ha nem gazdagok, akkor a földesuruk parancsára. És azok basszák szét a gátat, nem én a pl trabantommal azután.
Ahogy az erdőkben is a teherautók.
És még 1, kedves #11, ha szinte egész évben esni fog az aső
mint eléggé esett 2014 -ben is, akkor én mint magyar ember,
aki meg is vette a horgász engedélyt a folyóra, ne is menjek ki horgászni, hanem maradjak otthon.
ok. értem én, de ettől nem lesz több hal a folyóban.
#11-es, én úgy tudtam, akkor nem lehet menni, ha áradás van.
Horgászol valahol a gát aljában, jön eső, feláyik a gát : akkor már ki sem mehetsz?? totál felbosszantottál a hülyeségddel.
Már próbáltam segíteni, amikor a Suzuki Ignist ajánlottam, igaz akkor még nem derült ki, mire is kellene az autó... az Ignis arra is megfelelne, amire szánod.
Az csak egy plusz segítség akart lenni, hogy a felázott töltésen azért meggondoltan kocsikázz, mert költséges lehet.
Mennek ott lovasszekérrel, traktorral, ki-mivel tud, sokáig nem is foglalkoznak velük, aztán akikor valamelyik illetékes bekattan, kiküldenek néhány sárban dagonyázónak 300ezer forintos csekket, ami ugye a jármű tulajdonosának rosszul eshet.
Én is közlekedem gáton, s ez nem is árvízvédelmi töltés, de még így is engedély kell rá (ingyenes), s csak száraz töltésen közlekedésre jogosít... persze itt is mennek felázott töltésen, engedély nélkül - szentségelés olyankor van, amikor valamelyik illetékes berág (mondjuk ritka eset, de van ilyen)
terep gumival nem lehet rossz a wartburg. Viszont ez azert nehezebb autó, mint a trabant.
A regi 3 ajtós, fiat Pandát nézte még terep gumival.
(sőt ennek volt 4x4 változata is, hamár megengedjük a 4x4-et, bár viszkó kuplungos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!