Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Passat vagy BMW? Melyik a...

Passat vagy BMW? Melyik a jobb, ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Passat 10 éves dízel, BMW 20 éves, jó állapotban, benzines.

Áruk ugyanannyi.

2014. dec. 26. 20:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát a BMW az nem 2000 köbcenti..meg egy megbecsült autó miért lenne proli? ez hülyeség. Prolik ilyeneket nem vesznek, max 316i-t.
2014. dec. 26. 23:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a Passat nem rossz döntés!

Messiás autó...tágas utastér, német precizitás, biztonságos menettulajdonságok , elfogadható elektronika.

Nekem is volt egy 110 lovas tádé..Imádtam,minimális költséggel fent lehet tartani,meghibásodás szinte alig volt,szervizben nem sűrűn volt hálaistennek! /Persze a kötelező szervizeket és a kopó alkatrészeket ez is megkapta!/

|!Még mielőtt valaki megpróbálna idepofátlankodni,hogy fúj diesel...kerreg,kattog stb. - Sajnos a munkámból adódóan elég nagy távokat kell(ett) autóznom, így ez gazdaságosabb volt!|

Volt BMW-m is, de arról inkább nem nyilatkoznék, mert azt obszcén szavak nélkül nem tudnám jellemezni! :)

Remélem tudtam egy kicsit segíteni! :)

2014. dec. 27. 00:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk egyik autóról sem, csak azt,hogy 2004-es Passat vs 1994-es akármilyen BMW. Még az árukat sem tudjuk, pedig már az is adna némi támpontot...

Így látatlanban nem lehet jót mondani.

2014. dec. 27. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Basszus, 2004-es Passat oda-vissza ver bármilyen 94-es BMW-t, főleg ha figyelembe vesszük, hog milyen állapotban vannak a 20 éves BMW-k, ráadásul vagyonokat kérnek értük.
2014. dec. 27. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Pont mostanában nézelődök én is és hát Passat vs BMW az nekem is benne van a nézett autók között!

Passat jobb, hidd el! A BMW, hiába szép, hátul hajt, p**cit nedvesít, akkor is rohad mindegyik, főleg ha egy vele egy korú Passatot megnézel, a Passat általában jobb állapotban van, mondjuk tulaj függő is!

Röhej amúgy, hogy prémium autóról beszélünk és ennyire közeli barátja a rozsda!

Egy szóval, egy jó állapotú Passat! ;)

2014. dec. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!