Passat vagy BMW? Melyik a jobb, ti melyiket vennétek?
Passat 10 éves dízel, BMW 20 éves, jó állapotban, benzines.
Áruk ugyanannyi.
Szia!
Szerintem a Passat nem rossz döntés!
Messiás autó...tágas utastér, német precizitás, biztonságos menettulajdonságok , elfogadható elektronika.
Nekem is volt egy 110 lovas tádé..Imádtam,minimális költséggel fent lehet tartani,meghibásodás szinte alig volt,szervizben nem sűrűn volt hálaistennek! /Persze a kötelező szervizeket és a kopó alkatrészeket ez is megkapta!/
|!Még mielőtt valaki megpróbálna idepofátlankodni,hogy fúj diesel...kerreg,kattog stb. - Sajnos a munkámból adódóan elég nagy távokat kell(ett) autóznom, így ez gazdaságosabb volt!|
Volt BMW-m is, de arról inkább nem nyilatkoznék, mert azt obszcén szavak nélkül nem tudnám jellemezni! :)
Remélem tudtam egy kicsit segíteni! :)
Egyelőre semmi konkrétat nem tudunk egyik autóról sem, csak azt,hogy 2004-es Passat vs 1994-es akármilyen BMW. Még az árukat sem tudjuk, pedig már az is adna némi támpontot...
Így látatlanban nem lehet jót mondani.
Pont mostanában nézelődök én is és hát Passat vs BMW az nekem is benne van a nézett autók között!
Passat jobb, hidd el! A BMW, hiába szép, hátul hajt, p**cit nedvesít, akkor is rohad mindegyik, főleg ha egy vele egy korú Passatot megnézel, a Passat általában jobb állapotban van, mondjuk tulaj függő is!
Röhej amúgy, hogy prémium autóról beszélünk és ennyire közeli barátja a rozsda!
Egy szóval, egy jó állapotú Passat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!