Melyik téligumi fajta a jobb 205/55 R16 Michelin alpin 5 vagy Hankook W442? Melyiket vennétek ezek közül?
Figyelt kérdés
Az alpin 5: üzemanyagfogyasztása:F , Tapadása:B
A W442: üzemanyagfogyasztása:C , Tapadása:C
Áraik:
Alpin 5 : 24500Ft/db
W442: 19750Ft/db
2014. nov. 28. 15:20
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem,hogy Norvégiába kell ,majd a gumi ,ahol nem kis hó van!
2014. nov. 28. 15:25
2/8 szántóvető válasza:
beírtam a választ de megnéztem a friss teszteket amin meglepődtem úgyhogy inkább belinkelem.
szerintem a tapadás fontosabb mint a kb. 1 deci/100 km-es fogyasztáskülönbség.
3/8 szántóvető válasza:
hólánc felszerelését gyakorold be még itthon.
4/8 A kérdező kommentje:
Tisztelt szántóvető!
A kérdésemre kértem választ , nem pedig arra,hogy mit kell magammal vinnem vagy hogy minek a felszerelését gyakoroljam.
A válasza haszontalan, köszönöm.
Az első hozzászólónak köszönöm a választ, segített is megválaszolni a kérdésem.
2014. nov. 28. 16:55
6/8 anonim válasza:
Az Alpin 5 sokkal jobb gumi mint a W442!Mondjuk az ára is jóval magasabb a Michelinnek.A hankook w442 egy középkategóriás abroncs.Az Alpin 5 top,prémium gumi.
7/8 anonim válasza:
Ezek a gumin kiemelt tapadás és üz.fogyasztási jelzések nem sokat érnek.Inkább nézz át több tesztet is azzal jobban jársz.Amugy ha jó gumit akarsz jó áron:Firestone Winterhawk 3.
8/8 anonim válasza:
Nem rossz a Hankook, de a Michelin alpin egyértelműen jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!