Ti milyen autót vennétek Disel vagy Benzin? Bmw 530-as autót fogok venni jövőre de nem tudom, hogy benzines vagy a diseles autó jobb.
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy mennyit fogod használni. Ha keveset mész, érdemesebb benzinest venni, ha sokat akkor pedig dízelt.
Azt ugyan nem írtad melyik 530-as a kiszemelted, mert ha a dízel mellett döntesz, e39-es szériából szerintem hegyekben van már hozzá alkatrész, nem úgy mint az e60-as szériából. Ha arra költeni kell, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni. Ha f10-est veszel, akkor szerintem ahhoz, egy darabig még nem kell nyúlni.
Én is szeretnék heteken belül venni egy 330-as e46-ot. Én szintén sokat filóztam rajta milyet vegyek, de végül a benzines mellett maradtam, mert nem sokat fogok vele menni, és szerintem benzinesnél nem lehet nagyon mellényúlni.
nekünk volt e39, e60 is de az f10 volt a legjobb
vegyél egy olyat, de a 258 lovasat, M-packettel, automatával , tetszeni fog
"vegyél egy olyat, de a 258 lovasat, M-packettel, automatával , tetszeni fog"
f10? már ha van rá 10-15 milája. azt nem mondta hogy e39 vagy újabb kell.
E39 530-vel az a baj hogy dieselnél az automata váltó nem bír annyi nyomatékot, amennyit a motor lead, ez egy csúnya konstrukciós hiba volt.
nincs olyan hogy jobb amúgy. D kevesebbet fogyaszt és nagyobb a nyomatéka, benzinnél fordítva de olcsóbb fenntartani, jóval kevesebb dolog mehet tönkre.
E60-as BMW-t 2007 után nem ajánlatos venni, mert a N47 motorkódos daraboknál hajlamos elszakadni a vezérműlánc.
E39-ből viszont a benzinesek nagyon jók, főleg az 530i, de csak a manuális.
BMW-ből a diesel nem az igazi, ha meg benzines akkor legalább 6 hengeres legyen.
De ha diesel mellett döntenél mégis akkor a 2003 utáni M57 motorkóddal rendelkezők már nagyon megbízható motorok.
Egy ilyen a kiszemeltem vagy hasonló. Tudtok ebben az ár kategóriában mondani hasonló típusút? 9-12M-ig max. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!