Melyik a gyorsabb, jobban gyorsuló, kezelhetőbb autó? A Koenigsegg agera R vagy a Bugatti Veyron Super Sport?
Nekem személy szerint a Bugatti formavilága nem tetszik, szóval a Koenigsegg szimpatikusabb. A Bugattiról még annyit, hogy majdnem 1900kg, szóval hiába 1000LE fölötti a teljesittménye, olyan lehet irányítani, mint egy tank... Na jó, biztos nem olyan, de ez egyik se versenyautó, egyik sem a legkezelhetőbb, csak simán gyorsak. Én a luxussportkocsi kategóriába sorolnám őket, ami nem arról szól, hogy mennyire kezelhető. Csak presztízs... Közúton kihasználhatatlanok, pályán meg sok olcsóbb kocsi lemossa őket. Pl.: Ariel Atom, Radical SR3, Praga R1, Porsche 911 GT3 RS/GT2, Pagani Zonda R (talán ez annyira nem is olcsóbb...)
Ha eldöntötted, melyiket veszed meg, és már a garázsban fog állni, csak szólj, szivesen megpróbálom és nyilvánítok róla véleményt :)
TV-ben láttam, hogy ha a Veyronnak nagyon odalépsz, akkor 12 perc alatt kiüríti a 100-literes tankot. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!