Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hatalmas kalamajka, mit tehetek?

Hatalmas kalamajka, mit tehetek?

Figyelt kérdés
A történet úgy indult, hogy jött egy autó a családba, az eladó úgy kínálta mivel magas az átiratási költség hogy ráérek később átiratni addig kapok kölcsön adási szerződést, a gond úgy kezdődött hogy a forgalmib szereplő tulaj nem ő volt, az eredeti talajjal kötött adásvételi szerződéssel érkezett az úriember ami az ő nevére voltkiállítva, ezt nekem adta és írt ő saját adataival nekem egy adasvetelit. Lehet ilyet egyáltalán?A saját adasvetelimet úgy írtuk hogy egyvtanuval lett csak letanuzva hogy ne lehessen leadni az okmanyi irodába,mivel hogy ha aktuális lesz az átiratás írunk akkori dátummal ujjat, csak azért csináltunk a megvetelkor hogy mégis azért legyen valami papirom, eltelt egy kis idő és világossá vált hogy ez az autó nagy atveres, a kuplung rendszer kuka,amiről ő nem tájékoztatott,közbe osszeneztem a tulaj aláírását az adasvetelit,és a kolcsanadasin és nem igazán hasonlítanak,az autót megvennek most tőlem, de!uzentem az uriembernek, hogy adjon nekem adasvetelit az eredeti forgalmiban szereplő tulajtol mivel ő úgy állította hogy a kettőjük adasvetelie nincs leadva,számomra világossá vált már hogy ezzel valaki nagyon meg fogja szívni,na de most az úr azt állítja h le lett adva adásvételi,na már most ha az ő adasveteliuk le van adva,akkor az ő nevén pörög a dolog mivel hogy az enyémet nem adhatta le mert akkor ott magán okiratot kellett hogy hamisitson, én arra gondoltam hogy felkeresem az eredeti tulajt es vele próbálok egyezkedni, de nemtudom mit tegyek,jelentsem fel?vagy mi ilyenkor a teendő? Én igy eladni nem tudom,én nem fogok adasvetelit hamisítgatni...

2014. dec. 26. 11:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Torzskonyvem, van,de már igazából mindegy,nagy valoszinuseggel az autó vagyonszerzesi illetéket kell kifizetnem, és leadom a rendszamot,átiratni nem fogom,sajna jóhiszemű ember vagyok és annyira nem értettem a dologhoz,majd legközelebb jobban odafigyelek,most fizethetem a tanulopenzt... Fesztivalozni meg értelmetlen...több szarsagot vonna maga után a dolog,mint amennyit ér ez az egész, elég nagy hatósági befolyasom van,és már utána jártam mindennek...igazából a fájdalmat csak az okozza hogy át lettem baszva...ezt azért nagyon nehéz lenyelni...nagyon nehéz is higgadtan kezelni ezt az egészet, de itt a legnagyobb madár én vagyok hogy hagytam magam bele rantani a szarba... Ez van,köszönöm az értelmes válaszokat, a karorvendoknek meg okoskodó flegma majmoknak, meg kéz és labtorest ;)
2014. dec. 28. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!