Milyen szedánt vegyek 3 millió ft-ból, ha viszonylag újat szeretnék és számít az alacsony fogyasztás?
Gondolkoztam vw passat 2.0 cr tdi-n, ami 140 le körül van és mégis eljár városban 6 literrel. (Ismerősnek ilyen van)
Más autók viszont nem tudom, hogy viselkednek..
Tetszik az opel insignia 2.0 cdti is. Esetleg egy chevrolet cruze 2.0 d ltz.
Saab 9-3 1.9 ttid. Esetleg audi a4 2.0 tdi.
Első autóm lenne, amit hívhatok normális autónak.
Szeretném, ha évekig elkísérne (legalább 5 év) komolyabb gond nélkül.
Folyamatosan fogom szervízelni, nem fogom elhanyagolni, viszont nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Melyikhez olcsóbbak az alkatrészek, melyik megbízható, melyiknek vannak esetleg sok típushibája?
3,5 millióból szeretnék kijönni mindennel együtt(papírok is), és szeretnék egy keveset futó 2010 nél fiatalabb szedánt!
Igen, ezek is beleférnek, azonban nem tetszenek.
Legjobban a passat és az insignia fele hajlok.
Ha viszonylag új autó kell kevés kilométerrel ennyi pénzért, akkor olyat kell keresni, ami már új korában is nagyon olcsó, 4-5 milliós lehetett.
Az Audi Passat, Insignia pont nem ilyen, ezekből nem lesz. A Saab gyártás leállt 2011-ben. 9-3-ast láttam 3 millió környékén, de az úgynevezett nigériai típusú csalás lehet.
Talán a Cruze valamelyik legalapabb változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!