Milyen alacsony fogyasztású, olcsó autót vegyek?
Max ha találsz LPG-s swiftet...
5 liternél nem nagyon lesz kevesebb, és még ha hozzáadod a biztosítást, súlyadót, nem jársz jobban.
Ha be tudnál társítani valakit a melóhelyről magad mellé, akkor felezhetnétek a benzinpénzt, és már megérné kocsiban gondolkodni.
Amúgy valamilyen dízelt lenne érdemes keresni, hosszú távokra az az ideális, és a fogyasztás is kedvezőbb.
Nekem 2 auto ugrott be:
-Daihatsu Charade 1.0 szivo dizel...felelmetesen gyenge (kb 34-35le ha jol emlekszem), viszont csereb megallt 3-3,5 literbol 100km-en. Anyamnak volt egy ilyen anno es ok voltak vele Svajcban is, igaz azt az utat a mai napig emlegetik. Egyresz hogy mennyibol jartak meg, masreszt mennyi ido volt...hja es barmilyen gazolajnak nevezett lottyel is elmegy, csak cserelgetni kell benne a gazolaj szurot. A hatranya az autonak hogy elege elkoptak ma mar de meg talalni jobbat de az alkatreszre mar azert varni kell, nincs mar polcon szinte sehol...
-Suzuki Swift 1.0 gazzal... Eleg perverzul hangzik de 2 evvel ezelott lattam egy ilyen autot, igaz csomagtartoja nem volt, de szerintem annyit eszik koltsegben mint egy robogo... Alkatreszbol annyi van mint a szemet es az ara is nevetseges es nem mellekesen nagyon megbizhato...
Arra hogy elvigyen A-bol B-be teljesen jo, van benne futes,4 embernek hely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!