Ilyen alacsony fogyasztás létezik?
Autó: E36 BMW 318i.
1.8-as motor.
Már negyedszer játszottam el, de mindig ugyan az.
Csontra kiürítem a tankot, mikor kifogyott, 5 ezer forintért tankolok bele. Az ugye 12.8 Liter, vagyis tegnap ennyit tankoltam bele. Ebből megjártam a szükséges utakat, városban is, főúton is, lényeg, hogy 221 km van az autóban. Akárhogy számolom 5.7 L / 100km.
Ez létezik? Valami nem stimm.
Az igaz hogy amikor elérem a megfelelő sebességet, nagylábujjal nyomom csak a gázt, éppen hogy tartsa a sebességet. De számomra akkor is hihetetlen, mivel az édesapám 1.6-os Xsara picassoja, ami 2001-es, beveri simán a 6.5-7 litert.
Ez pedig egy 1992-es BMW.
Mindenki a fogyasztás miatt intett óva.
ez így nem igazán pontos, mivel nem tudod mennyi van még a tankban, a mérő nem igazán mutat pontosan...
tankold tele kattanásig, majd menj vele pár száz km-t, következő tankolásnál ugyanazon a kúton tankolj ugyanúgy kattanásig, akkor fogod megkapni pontosan a fogyasztást
Ne igy szamold a fogyasztast.
Tankold tele az elso lekattanasig, nullazd le a napi kilometert, aztan jarj vele nehany szaz kilometert es megint tankold tele az elso kattanasig. Ekkor lesz hellyel-kozzel pontos fogyasztasi erteked.
Hát ezek után már nem csodálkozom, amikor a TDI-sek nyomatják a 4 literes fogyasztásokat.
Ahogy írták, mérd teletankolással. Én nem nagyon tudom elhinni, hogy 2-3 literrel a többség alá menj fogyasztásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!