Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen alacsony fogyasztás...

Ilyen alacsony fogyasztás létezik?

Figyelt kérdés

Autó: E36 BMW 318i.

1.8-as motor.

Már negyedszer játszottam el, de mindig ugyan az.

Csontra kiürítem a tankot, mikor kifogyott, 5 ezer forintért tankolok bele. Az ugye 12.8 Liter, vagyis tegnap ennyit tankoltam bele. Ebből megjártam a szükséges utakat, városban is, főúton is, lényeg, hogy 221 km van az autóban. Akárhogy számolom 5.7 L / 100km.

Ez létezik? Valami nem stimm.

2014. nov. 1. 11:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ezt oszd meg a powerfanatics közösséggel is, majd meglessük ott mit reagálnak :D

Nemrég építettem egy E30 316-ról 318IS-re, ez cak 4 henger, csak 140ló ráadásul a kasztni is könnyebb 300 kilóval. Óvatosan hajtva a gazdinak még azt sem sikerült 8,5 alá vinni. Bár mondjuk a tied "csak" sima 18i. Háát nekem akkor is karcsúnak tűnik ez az 5-6 literes fogyasztás :D

2014. nov. 4. 19:59
 22/23 A kérdező kommentje:
Nekem mondod? Én sem nagyon akarom elhinni. Igaz mikor mérem mennyit eszik igencsak lábujjhegyen közlekedek vele, de nem ez az elsődleges szempont, csak feltűnt.
2014. nov. 4. 22:31
 23/23 anonim ***** válasza:
A spritmonitor.de szerint ez az autó átlag 8,5 litert fogyaszt. A különbséget az is okozhatja, hogy a megtett távolságot a kocsi kilométerszámlálóján nézed, és az hibás. Pl. az autót korábban nagyobb kerékkel használták, és ahhoz lett állítva a kilométeróra, akkor visszatéve a normál méretű kereket, a kocsi látszólag nagyobb távolságot tesz meg mint a valós, így a fogyasztás kevesebbnek tűnik.
2014. nov. 7. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!