Télire milyen fun autókat ajánlotok?
Mit jelent a fun autó? Hátsókerekes kell, driftelgetni?
Lada, Ford Sierrát tudom ajánlani a bömösök mellett (azokat nem ismerem, szóval majd valaki BMW-profi kiegészíti a válaszomat pontos típusokkal).
300-ért nem nagyon játszik a BMW. Minimum 2x ennyiből.
Scorpio, Sierra, Omega, Lada. Ezek tuti vételek erre.
Megveszed, kihajtod és leadod kilóra.
Az a fun egy Omegában és egy Sierrában, hogy occsóbó' lehet velük baromkodni.
Elárulom:
1. Nem alapmotorosat kell venni, hanem egy jó erős gépet. Gombokért adják, mert esznek vagy 20 lityit, és senkinek se kell.
2. Villáskulcs, csavarhúzó, nyers erő. Kidobod a belsejét.
3. Beszabadulsz egy-kettő-sok gumishoz és elviszed a leglevetettebb gumikat, és ott a fun.
4. (opcionális) Veszel egy áramtalanító kapcsolót ha gáz van, és egy hidraulikus kéziféket, hogy növeld a fun-faktort. Valamint egy versenyülés se hülyeség, használtan baráti áron van.
Nekem az Omega volt 400k, az áramtalanító kapcsoló, hidrós kézi, és egy belső üzemanyagtartály volt még olyan 100k.
A belső tank azért kell, mert ha beküldöd neadjisten az árokba, akkor nem nyomja szét a tankot. Valamint ahogy kilököd az áramtalanítót, zár a mágnesszelep, és leáll az üzemanyag ellátás.
Első vagyok, #4-esnek:
Hogy mi a jó egy Sierrában? Az emlékek gyerekkorból (amikor apámmal kimentünk egy üres parkolóba-ekkor még esett hó Pesten, aztán csak úgy csúszkált a kocsi segge :) Nagyon jó volt- persze azóta apámmal megromlott a viszonyom, de az élmény örök. Lehettem olyan 10 év körül anno).
Meg ennyi pénzből tökéletes vétel, a kérdező megveszi, kihajtja, aztán bontó.
A Ladáról meg tudjuk hogy "elpusztíthatatlan" szovjet gép :)
4-es
A Sierra márpedig nagyon jó autó amúgy is, titkos befutó a sok BMW helyett... Egy 75 lovas 1.8 TD is csodákra képed, de ha kifogsz egy 2.0-ás benzinest aprópénzért, akkor meglátod, hogy igen is fun autó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!