Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom módosítani ezt?

Hogyan tudom módosítani ezt?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy 125 köbcentis motort, ami 50 köbcentisnek van levizsgáztatva, akkor hogyan tudom "átírni" 125 köbcentisre, hogy rendszámot rakhassak rá és vihessek vele egy utast?

2014. dec. 20. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs papír akkor sehogy.

De miért nem veszel alapból rendszámosat?

2014. dec. 20. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:

És ha adják hozzá a motor papírjait is akkor hogy?

Mert használtan veszem, és ritka az olyan amin van rendszám is. Viszont elég sok 125 köbcentis van, amit 50-nek vizsgáztattak le, és kíváncsi vagyok hogy lehetséges-e azt rendszámoztatni.

2014. dec. 20. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. Felejtsd el ezeket a vackokat. Be akarják vezetni a kismotor rendszámot, ezért adja most mindenki el az ilyen 125/50-es csodabogarakat.
2014. dec. 20. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:

"Viszont elég sok 125 köbcentis van, amit 50-nek vizsgáztattak le"

Nem vizsgáztatta azokat le senki, csak épp nem helyezték forgalomba egyiket sem. Gyakorlatilag 99%-nak nincsenek rendezett papírjai, anélkül pedig lehetetlen forgalomba helyeztetni!

2014. dec. 20. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha megvannak a papírjai akkor elméletileg forgalomba lehet helyeztetni, de macerás lesz a dolog, és benne van hogy csalásért kiszabnak némi büntetést.
2014. dec. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!