Tényleg ennyi lenne az ára a használt Audi A6-nak?
Itt van két link:
Szerintetek valami gebasz lehet ezekkel a verdákkal, vagy egy ennyi idős kocsinak ennyi az ára?
Kicsit gyanús nekem, de elég sok jónak tűnő Audi-t lehet találni ennyi pénzért, ezért bizonytalan vagyok.
Épp autóvásárlás előtt állok és nem szeretnék beleugrani a trutyiba, de nagyon hajlok az Audi felé.
Ezek már 14-17 éves autók. Sokat mentek.
Az elsőnél jó poén, hogy odaírja, hogy garázsban tartott. Az M-es rendszám meg ott figyel rajta, szóval ha kinti neppertől gyűjtötte be, akkor mégis honnan tudhatná? Nem mintha nem bírnák ezek a szabad ég alatt tartást. A km se lehet igaz és nyilván a km sem.
A másik magyarországi vásárlású, de a km számot már ki sem merték írni. Ez a fiatalabb, de vagy irdatlan sokat ment, vagy valami baja van. A 2.5 TDI motor amúgy sem népszerű, mert úgy tartják, hogy megbízhatatlan és költséges.
Nézegetem még az A4-t és a VW passatokat is, még egyéb márkák/modellek mellett.
De úgy tervezném az autóvásárlást, hogy mielőtt megveszem megnézetem egy szervizben, de a vásárlás után kb 300 rugót rászánnék, hogy amit cserélni/javítani kell, azt meg tudjam csinálni, hogy ne hagyjon ott az út közepén a kicsike.
Azért vonzanak a nagytestű autók, mert az is lényeges szempont lenne, hogy hátul 3 termetes emberke is elférjen valahogy.
De azért is kérdezgetek, mert a megbízhatóság a legfontosabb, illetve nem ártana, ha olyan 8 liter körül megállna a fogyasztás, autópályán.
Azt nem is várom el, hogy 0 kilométeres legyen, mert nem mai darab, de ugye nem mind1, hogy milyen utakon és mennyire hajtották, illetve mennyire tartották karban.
Bármilyen tanácsot szívesen meghallgatok, hogy milyen kocsikat ajánlotok, vagy mire figyeljek oda.
Érdekel a dolog, bár már úgy is lemondtam az A6-ról, a véleményetek alapján. Annyira nem ragaszkodtam hozzá, csak szép és tágas, ami tetszett.
Mivel nem értek hozzá, lehet hogy kellene keresnem egy szakit, aki segítene kiválasztani és el is jönne velem megnézni az első autómat, mert tuti, hogy első ránézésre megtetszene egy pénznyelő és jól megszívnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!