Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW vagy Audi vagy Mercédesz?...

BMW vagy Audi vagy Mercédesz? Melyik a jobb? Érvek/ellenérvek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 17. 19:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Benzinesbe. :) Gondolok itt a kényelem, megbízhatóság, garancia, meghibásodások gyakorisága, csere alkatrész ára... stb
2014. dec. 17. 19:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Meg persze nem a legújabbakra gondolok, de nem is a legrégebbiekre... Mondjuk úgy 2004-2005-ös gyártási évűekre.
2014. dec. 17. 20:00
 3/14 Koaxk Ábel ***** válasza:
93%
Ezt így nem lehet megmondani, max adott típusokat lehet összehasonlítani, mindegyik gyártónak van jobb és kevésbé jobb modelje. Alapvetően mind a 3 gyártó a prémium szegmensbe gyárt.
2014. dec. 17. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon unalmas már...
2014. dec. 17. 20:08
 5/14 Koaxk Ábel ***** válasza:
61%
Nem unjátok még ezt az egykilenc tádézást meg a szmók n sármozást. Baromi unalmas, hogy minden autós kérdésnél valami barom leírja. Ennyire frusztráltak vagytok?
2014. dec. 17. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
az ilyen kérdések is baromi unalmasak!
2014. dec. 17. 20:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha unalmas a kérdés, akkor nem kell válaszolni rá, tudod figyelmen kívül is lehet hagyni. Az ilyen válaszokkal nem jutunk előrébb.
2014. dec. 17. 20:27
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

a szmokendsármot meg az 1.9tdi-t meg azért nem unjuk

mert mindegy milyen autóról van szó,vagy milyen motorrol a kérdésben a sok vw-s gyík rögtön jön a dízelpóverrel meg az 1,9 tédéjivel!még akkor is ha az a kérdés hogy "BMW vagy Audi vagy Mercédesz? Melyik a jobb? Érvek/ellenérvek?" szinte várom hogy valaki beírja hogy fóccvágen!vagy a "melyik benzinest vegyem?" biztos hogy a válaszok között ott lesz hogy 1.9TD

2014. dec. 17. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
az ilyen kérdésekkel sem!mi az hogy jobb???kinek mi a jobb???az annyira szubjektív...erre nem lehet értelmes és ekzakt választ adni!
2014. dec. 17. 20:30
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi #1. Igazából max 10 éves, használtra gondoltam. Nem tudok konkrét típust most így. Egy közepes kategóriájút ezekből... Nem terepjárót.

#10: Mi az hogy jobb? Ott felsoroltam a szempontokat... Ez nem szubjektív kérdés... Nem a kinézet az elsődleges szempont (az szubjektív lenne), hanem az, hogy mennyire megbízható, mennyit kel lszervízbe hordani, mennyire rozsdásodik...stb Ez nem szubjektív kérdés szerintem. És lehet normális, emberi hangnemben is válaszolni szerintem.

2014. dec. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!