BMW vagy Audi vagy Mercédesz? Melyik a jobb? Érvek/ellenérvek?
a szmokendsármot meg az 1.9tdi-t meg azért nem unjuk
mert mindegy milyen autóról van szó,vagy milyen motorrol a kérdésben a sok vw-s gyík rögtön jön a dízelpóverrel meg az 1,9 tédéjivel!még akkor is ha az a kérdés hogy "BMW vagy Audi vagy Mercédesz? Melyik a jobb? Érvek/ellenérvek?" szinte várom hogy valaki beírja hogy fóccvágen!vagy a "melyik benzinest vegyem?" biztos hogy a válaszok között ott lesz hogy 1.9TD
Köszi #1. Igazából max 10 éves, használtra gondoltam. Nem tudok konkrét típust most így. Egy közepes kategóriájút ezekből... Nem terepjárót.
#10: Mi az hogy jobb? Ott felsoroltam a szempontokat... Ez nem szubjektív kérdés... Nem a kinézet az elsődleges szempont (az szubjektív lenne), hanem az, hogy mennyire megbízható, mennyit kel lszervízbe hordani, mennyire rozsdásodik...stb Ez nem szubjektív kérdés szerintem. És lehet normális, emberi hangnemben is válaszolni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!