Milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Keret: 2.000.000ft
En egy passat B5.5 1.9 TDI-n gondolkozom. Tudnátok ajánlani még hasonló autókat? Csak dízelt mert elég sokat mennék vele autópályán.
2014. dec. 13. 20:37
1/3 anonim válasza:
b5.5 passatot megveszed max. 1,4-ért nagyon faszát kapsz, jó választás
2/3 anonim válasza:
Szerencse kell hozzá :) ha a dízel romlik az viszi a pénzt, nekünk '06/dec-i renault magane 2-es van, és a 8 év alatt egyszersem romlott, 1,6 benzines, kb 200e + km van már benne, mostmár én is vezetem, és megy mint az állat :D
Az 1.9 es szerintem élménydúsabb valamivel, de nem is kell nagyobb motor, ha sokat mész vele. Én nekem a VW annyira nem jön be, de jó kocsik!
3/3 anonim válasza:
Hát attól függ mi a szempont a dízelen kívül.
2 millióból patika Passatot kapsz. De ennyiért lehet érdemesebb lenne valami fiatalabban gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!