Milyen autót javasoltok első autónak?
Figyelt kérdés
Légyszi részletesen2014. dec. 11. 18:03
11/23 anonim válasza:
De ha te magad se tudod mit akarsz mi honnan tudjuk?
12/23 A kérdező kommentje:
Az rendben van hogy nem gondoltam végig rendesen amikor a kérdést írtam de ettől függetlenül elvárnám hogy ne provokáljon senki. Nem azért vannak ezek a kérdések hogy ha nem tetszik valakinek akkor kössünk bele úgy hogy vita legyen a vége.
2014. dec. 12. 15:36
13/23 anonim válasza:
Akkor most egyszer leírom neked azokat a kérdéseket, amelyekre ha válaszolsz, akkor pontosabb információt tudunk mondani...
Hol használnád leggyakrabban? Város/autópálya?
Hányan utaznátok benne. 1-2 ember összesen vagy néha 4-5 ember is ülne az autóban?
Milyen árban gondolkodtál?
Mik az igényeid? (Mit szeretnél ami lenne benne)
Mennyi lenne az éves futásteljesítmény
Fontos lenne a fentikre válaszolni.
14/23 A kérdező kommentje:
Szóval leggyakrabban városban kellene néha autópályán. Valószínűleg legtöbbször csak 2 személy ülne benne néha néha 4-5. Hát nem igazán vannak olyan igényeim hogy mi legyen benne. Az alapok megfelelnek nekem és ne legyen széjjel szakadva az ülés.
2014. dec. 12. 22:05
15/23 anonim válasza:
Na látod, már haladunk. Mindenképpen benzines kisautó kell a városba. A lényeget kihagytad, hogy mennyiért szeretnél?
16/23 A kérdező kommentje:
Olyan 200-300 körül gondoltam.
2014. dec. 13. 12:35
17/23 anonim válasza:
300 körül már kaphatsz 20 éves Swiftet, amire nem kell sokat költeni, hogy rendes autó legyen belőle, de ennyiből ettől jobbra ne számíts.
További lehetőségek: maruti, trabant, szamara, 2golf, régi audi 100, peugeot 106
18/23 anonim válasza:
Én egy Astra F-et javasolok ennyiért.
19/23 anonim válasza:
Ebből vehetsz Swift-et olcsó és egyszerű, de azért az átiratásnak is vannak költségei, és ha már ott vagy akkor számolj olajcserével is...
20/23 A kérdező kommentje:
Az átírás mennyibe kerülne?
2014. dec. 13. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!