Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire rossz lenne az Audi?

Ennyire rossz lenne az Audi?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is No-ban dolgozik az Audi gyárban. Mindegyik kivétel nélkül azt mondja, hogy nem kellene neki új Audi, mert látják milyen rossz minőségben és milyen anyagokból rakják össze. Kb egy szép csomagolásba bújtatott olcsóság

2014. dec. 7. 19:33
1 2
 11/15 Zlevii válasza:
38%
Sokmindent lehet gagyinak mondani de az audit soha, mindig is arról volt híres hogy nagyon jó minőségben készíti az autóit, prémiumtrióban a legjobban!!
2014. dec. 11. 21:37
 12/15 Wadmalac ***** válasza:
0%

Én még azt is furának érzem, hogy bizonyos Bosch alkatrészek egy Audiban sosem állnak meg, más típusokban meg folyamatosan gond van velük, pedig elvileg azonosak.

Az az érzésem, hogy beszállítási minőségben is premizált az Audi.

2014. dec. 12. 08:02
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Wadmalac, ez igy van, ez egy amolyan nyilvános titok.

Azt mondják, hogy az Audi is egy Seat, mert csavarra megegyeznek. Nos lehet hogy meg is egyeznek, csak a Seatba jutnak a selejtes csavarok (és alkatrészek), az Audiba csak a tökéletes cuccok. És a végén ülj be egy Audi, utána egy Seatba, és mondd, hogy ugyanaz az autó.

2014. dec. 12. 16:36
 14/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

13-asnak igazat adok

Nekem egy Audi A3-asom volt, ami műszakilag egy az egyben megegyezik az 5-ös Golf-al és ha jól tudom a Skoda Octavia is ugyanerre a padlólemezre épül.

A Golf 5 és az Octavia még is minőségben érezhetően gyengébb mint az A3-as.

2014. dec. 12. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:

"Azt mondják, hogy az Audi is egy Seat, mert csavarra megegyeznek."

ez egy baromsag.

"Nekem egy Audi A3-asom volt, ami műszakilag egy az egyben megegyezik az 5-ös Golf-al"

Meg ez is.

2014. dec. 12. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!