Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyire rossz lenne az Audi?

Ennyire rossz lenne az Audi?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is No-ban dolgozik az Audi gyárban. Mindegyik kivétel nélkül azt mondja, hogy nem kellene neki új Audi, mert látják milyen rossz minőségben és milyen anyagokból rakják össze. Kb egy szép csomagolásba bújtatott olcsóság

2014. dec. 7. 19:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hulyeseg.
2014. dec. 7. 19:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Hitvány f0s cuccok készülnek már ebben a világban mindenhol.Globalizált fogyasztó társadalom,vásárolj-fogyassz-dobd ki.
2014. dec. 7. 19:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Beültem egy BMW-be mikor kigördült a gyártósorról, pöccre indult, szépen járt, beültem egy A8-ba mikor az Audinál dolgoztam, már vissza kellett hívni, mert gond volt a motorral, nem beszélve, hogy gyakran már akkor folyt a hajtóműből az olaj mikor a kereskedésekhez került, ez volt 90-es évek végén, 2000-res évek elején.
2014. dec. 7. 19:48
 4/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem volt 2004-es Audim én nagyon meg voltam elégedve a minőségével. A legújabb szériákhoz nem volt még szerencsém, de nem gondolnám, hogy a VW megengedné magának, hogy a premium kategóriában a versenytársak mögé kerüljön.

Max annyival kommerszebb a versenytársaktól, hogy ő ugyanazokat a technológiákat belerakja a Seat, Skoda, VW-enekbe is.

2014. dec. 7. 19:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen gagyi lenne az Audik minősége, akkor nem lennének ilyen eladásai. Márpedig évi 1,5 millió környéki eladott autó nem kevés.
2014. dec. 7. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy rossz az Audi, de az tény, hogy mindenhova elért a költség minimalizálás, még a prémium autókhoz is. Előfordulhat egy két helyen, hogy olyan gagyi dolgot tesznek bele vagy olyan megoldásokat alkalmaznak amitől sírva fakad az ember. Ettől függetlenül nem rosszak az új autók.
2014. dec. 7. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Azok szokták mondani, hogy ilyen minőség, meg olyan minőség, akik még ez az első munkahelyük. Nehogy azt higyjétek már, hogy 20 éve nem voltak gyengének TŰNŐ anyagok az autóban... És
2014. dec. 7. 21:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Azok szokták mondani, hogy ilyen minőség, meg olyan minőség, akik még ez az első munkahelyük. Nehogy azt higyjétek már, hogy 20 éve nem voltak gyengének TŰNŐ anyagok az autóban...
2014. dec. 7. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy a soron dolgozo betanitott munkas hitelesen meg tudja itelni, hogy mi a jo es mi a rossz minoseg.
2014. dec. 7. 22:54
 10/15 Wadmalac ***** válasza:

Aki meg a húsipari üzemben dolgozik, sosem eszik parizert.

Jártam már pár autógyárban, tisztában vagyok azzal, mi hogyan megy egy gyártósoron.

Az Audi ebből még az "élmezőnyben" mozog.

2014. dec. 8. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!