Van valami rossz tulajdonsága az Audi 2013 313 lóerős változatának?
Szóval olyanra gondolok hogy gyakran romlik el? vagy sok gond van vele meg ilyenek? Segítsetek kérlek aki tudja!
Pl: gyakran romlik el a turbó vagy sokszor kell cserélni valamit? Előre köszi a válaszokat!
És mégis melyik Audira gondoltál? (azon túl, hogy 3.0TDI) :D
Ez még fiatal autó, ha megkapja a törődést,akkor néhány évig még problémamentes.
Ha nem gyilkolod, akkor a turbónak még egy egyszerűbb autóban is 300.000km-t ki kell bírnia felújítás nélkül.
Egyébként messze nem a turbó a legdrágább alkatrésze egy ilyen autónak.
Egy rossz tulajdonsága van: a teljesítményadó amit majd fizetned kell rá. Ezt is kalkuláld bele, mert 300+ lóerőhöz nem két fillér lesz.
Ez a 80.000Ft nem tudom honnan jött. Még ha csak ennyi lenne! Mondjuk szerintem ez se kevés minden évben.
De a valóság: 240.120Ft évente!!! Azért évente negyed millió adónak szerintem nem elhanyagolható. Ennyiért már lassan évente új turbót vehetnél bele.
Persze a te pénzed, arra költöd amire akarod. Csak az furcsa nekem kicsit hogy 4 év alatt ki tudsz fizetni simán 1 millát adóra, a turbó miatt meg aggódsz...
De mindegy is. Ha ilyet szeretnél vedd meg nyugodtan, szerintem nem rossz választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!