Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 31. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
"Opel sose kop el" :) Volt már F, G , H astrám de egyikben sem csalódtam, nagyon jó vétel.
2010. jan. 31. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Hali én is kombit szeretnék venni és pont ezt néztem ki magamnak:) nem hívtam még fel a tulajt mert nagy hó van és nem tudnék elmenni érte... Szerintem nagyon jó... Csak annyi hogy most H-s astrat szeretnék
2010. jan. 31. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ennyiért kicsivel régebbi de sokkal jobb BMW-t/Audit kapnál.

Én autószerelőktől úgyhallottam, hogy kOpel..

1.4 90 paci egy ekkora tehénnek nem elég

2010. jan. 31. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Még megveszik előlem...:Dja és nemkell szarráhajtott tunig bmw...:d
2010. jan. 31. 19:23
 5/9 A kérdező kommentje:
15:32 nek mondom elég ígértesnek néz ki...:D
2010. jan. 31. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:

18:11

Valószínűleg azért nézett opelt, mert sem a presztízs nem érdekli, sem az h aszfaltot szaggasson az autóval.Nekem is BMW-m van de azért mert én nem a praktikumot hanem az erőt kerestem.Nah meg az opelből nagyon sok van, ezért az alkatrészek is sokkal olcsóbbak.

2010. febr. 1. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
15:32 vagyok :) szerintem az opel egy nagyadag kaka mert hót műanyag belül meg olyan a motorja mint egy terhes elefánt, de soha nem fog tönrkemenni a motorja és kényelmes is :) és minél újabb autót próbálj venni mert az idő során is kopnak a cuccok hiába keveset fuott.10 évnél idősebb autóknak meg évente kell majd műszaki vizsga!
2010. febr. 1. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem aztmondtam hogy szarráhajtott tuning BMW-t vegyél.

Az enyém 1.6-os benzines, szedán szóval hely is van benne bőven a fogyasztása meg max 7 liter és az alkatrész se drága..

És ennyi pénzért simán kapsz jó BMW-t:

pl: [link]

1 évvel újabb és sokkal több mindent tud! Én imádom az enyémet

2010. febr. 1. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Megint a BMW-s vagyok. Az én BMW-m a régebbi fajta (E30) 316i), de a fogyasztásuk kb ugyanannyi hisz ugyanaz a motorjuk.. az enyém teljesen gyári, semelyik suhanc nemtett rá lexuslámpát, csirkerácsot vagy racsing spoilert..

Full-full gyári 1989-es 220 ezer km-el és semmi baja

Tuningokkal vigyázni kell viszont ha eredetit veszel az örök barátod! Ja és a kereskedéseket kerüld mert ezeknél cirka 18-200 ezer km-enként kell vezérműláncot cserélni és ha ott visszapörgetik nemtudod mikor kell és ha az elszakad szétveri a gépet belülről.

Szóval magánembertől, eredetit: Ezek a használt BMW vásárálás alaptételei :D

2010. febr. 2. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!