Ennyiért kicsivel régebbi de sokkal jobb BMW-t/Audit kapnál.
Én autószerelőktől úgyhallottam, hogy kOpel..
1.4 90 paci egy ekkora tehénnek nem elég
18:11
Valószínűleg azért nézett opelt, mert sem a presztízs nem érdekli, sem az h aszfaltot szaggasson az autóval.Nekem is BMW-m van de azért mert én nem a praktikumot hanem az erőt kerestem.Nah meg az opelből nagyon sok van, ezért az alkatrészek is sokkal olcsóbbak.
Nem aztmondtam hogy szarráhajtott tuning BMW-t vegyél.
Az enyém 1.6-os benzines, szedán szóval hely is van benne bőven a fogyasztása meg max 7 liter és az alkatrész se drága..
És ennyi pénzért simán kapsz jó BMW-t:
pl: [link]
1 évvel újabb és sokkal több mindent tud! Én imádom az enyémet
Megint a BMW-s vagyok. Az én BMW-m a régebbi fajta (E30) 316i), de a fogyasztásuk kb ugyanannyi hisz ugyanaz a motorjuk.. az enyém teljesen gyári, semelyik suhanc nemtett rá lexuslámpát, csirkerácsot vagy racsing spoilert..
Full-full gyári 1989-es 220 ezer km-el és semmi baja
Tuningokkal vigyázni kell viszont ha eredetit veszel az örök barátod! Ja és a kereskedéseket kerüld mert ezeknél cirka 18-200 ezer km-enként kell vezérműláncot cserélni és ha ott visszapörgetik nemtudod mikor kell és ha az elszakad szétveri a gépet belülről.
Szóval magánembertől, eredetit: Ezek a használt BMW vásárálás alaptételei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!