Mi a véleményed erről az autóról?
Látom,hogy mindenhol rohadt mint az állat,de nekem csak arra kéne,hogy iskolába járjak vele ill. max arra ha anyámat el kell vinni valahová, a környéken, messzire nem mennék vele.
Még gondolkozom,hogy milyen kocsit,de 100 ezernél többet nem nagyon költenék rá, + még az átírás.
Esetleg javaslatok,hogy milyen autó legyen?
(Trabant és Polski kivételével bármi szóba jöhet,akár linkelhettek is)
Nézz valami jó állapotú ám kisebb presztízsű autót, mert ha veszel egy valaha jobbnak számítót szarabb állapotban akkor azzal csak a bajod lesz...
Oké hogy használnád, de ezekkel az a baj hogy bármikor bármi elromolhat bennük, ilyen tanyasi sufnituningos öreg gépeknél meg pláne...
Ez hirtelen sztem sokkal jobban megér 100e-t mint amit te linkeltél...
Személy szerint ennyi pénzből inkább egy jó állapotú,friss műszakis Ladát vennék.1200-1300 köbcentis motorral.Aláírom,hogy "sokat" fogyaszt,de cserébe nagyon olcsó az üzemeltetése.A biztosítás,adó és az átírás is olcsó a kismotor miatt.Ha találsz egy normális szerelőt,az be tudja állítani 8 literre a fogyasztást.Egy Opel Astra is fogyaszt ennyit.Sokan cikinek tartják a Zsigulit,de sok jó tulajdonsága van.Öt személy kényelmesen elfér,nagy a csomagtér,kényelmes az utazás.Az is tévhit,hogy a Ladát nehéz kezelni.Csak ami rossz.Mellesleg az alkatrészek negyed annyiba kerülnek,mint egy nyugati kocsi esetében.Ha választasz egy benzin/gáz üzeműt,akkor a magas fogyasztás sem lesz olyan elviselhetetlen a gáz alacsony ára miatt.
Nekem tetszik,szép retró stílusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!