Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 525i első autónak? Mi a...

BMW 525i első autónak? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Csak benzines sorhatos érdekel, és csak kézi váltóval. Ezt néztem ki, fekete, bézs belsővel, ahogy szeretem.

Bár a fabetét elég öreges..de azt át lehet fújni fényes feketére

2014. nov. 28. 13:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

A linket nem tette be az oldal

[link]

2014. nov. 28. 13:11
 2/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy korábban hány évet vezettél ismerősök/szülők/barátok kocsijával, meg persze az életkortól, mert ugye egy ilyen autóra vigyázni kell, nemcsak az ára miatt, hanem amiatt is, hogy hátsó kerék meghajtású, aminek a vezetéséhez egy kis rutin nem árt, főleg ha majd jönnek a csúszós utak. De ha ezek a kritériumok kipipálva, akkor nyugodtan vásárold, megbízható autó. Bár a helyedben én nem a hirdetésben lévőt venném meg, eddig 2 tulaja is volt, emellett majd' 300ezer kilométert pakoltak bele. Sok sikert a vásárláshoz! :)
2014. nov. 28. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Kamu :D
2014. nov. 28. 16:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? :)
2014. nov. 28. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Megveszed a majdnem háromszáz-ezer km-t futott BMW-t, menőzöl vele, de amikor lengéscsillapítót kell cserélni akkor már nem lesz pénz.

Erre a "Bár a fabetét elég öreges..de azt át lehet fújni fényes feketére" szövegből jöttem rá.

Mivel akarod lefújni? Csak nem teszkós 1000 forintos spray-el?

Tankolni meg kettőér' fogsz mi?

2014. nov. 28. 17:01
 6/12 A kérdező kommentje:
nem tudhatod..
2014. nov. 28. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Neked fi*god sincs sem a BMW-ről, sem az árakról!

Az az "öreges fabetét" amit le akarsz fújni a teszkós festékkel, alig kerül többe mint a mostani autótok!!

2014. nov. 28. 19:33
 8/12 A kérdező kommentje:
hát pedig jobban értek hozzá mint te ;) a fabetétet pedig neked adom egy százasért aztán aludhatsz vele :)
2014. nov. 28. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Ahogy a kormány meg van kopva én is 300k környékére saccolnám a futást.

Első autónak? Úgy önmagában is vegyes gondolatokat vált ki belőlem ez a mutatvány. Olcsó, sokat futott E60.. én kihagynám.

2014. nov. 29. 00:30
 10/12 anonim ***** válasza:

"hát pedig jobban értek hozzá mint te"

Hát persze! Itt a szakemberek szoktak érdeklődni a gyíkon.

Tizenévesen, első autónak, friss jogsival...

Komoly szakértő lehetsz.

2014. nov. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!