Mitol all le a motor? Valaki tapasztalt mar ilyet?
Figyelt kérdés
Tegnap es ma parszor leallt a motor. Kanyarodas kozben (2 ben) vagy hosszu fekezesnel kuplungot is lenyomva.De nem rangatja meg az autot, csak onnan veszem eszre, hogy nem megy, hogy elmegy a szervo.Ez mitol van?A kuplungja lehet elromolva?Sajnos a munkamhoz kell a kocsi minden nap, most nem birom ott hagyni a szerelonel, csak erdekelne, hogy megis mitol lehet. Egy 10 eves Renault Lagunarol van szo.2014. nov. 28. 00:20
2/7 anonim válasza:
Nekem az öreg Nissanomnál annó az automata szívató ment tönkre, na attól megállt mindenhol a motorja(kivéve ha lámpánál, meg kanyarban is pörgettem a gázt), de egy 10 éves kocsi már mindegyik fajta injektoros tudtommal így nem tudom... Benzinpumpa nem lehet, hogy elromlott?
3/7 Wadmalac válasza:
2-es kábé leírta, mitől lehet. Ha amúgy nem rángat be sem alapjáraton, sem pörgetve, akkor nem a gyújtás, vagy üzemanyag-nyomás, vagy alapjárat-szabályozás. Nagyon koszos légszűrő is csinálhatja, meg haldokló lambda is, de akkor első esetben éreznéd, hogy gyenge, meg mindkét esetben betorpanna nagy gáznál.
4/7 anonim válasza:
szar az alapjáratod
Ha álló helyzetben beindítod és hagyod járni és nem adsz neki gázt és 1-2 percen belül leáll akkor az alapjáratod nem jó
léptetőmotor, relé, lerakodás lehet
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonok minden hozzaszolast! :-) Van benne benzin.Az a baj, hogy allo helyzetben nem all le a motor, bar kicsit ingadozik a fordulatszama.Viszont a kormany egyre nehezebb.Mar nem csak 2 ben.Es lomhabb is.Nem lehet, hogy valami a szervomotorral van?Ha forgatom a kormanyt, kicsit lejjebbugrik a fordulat. Voltam szerelonel, de a diagnosztika semmit nem dobott fel, talalomra meg nem akarnak szerelni...Szeretem az automat, nem akarom, hogy a javitasa tul keso legyen mar.
2014. nov. 29. 00:25
6/7 A kérdező kommentje:
Az alapjarat amugy 800 - 900 on porog.Lejjebb nem megy.
2014. nov. 29. 00:27
7/7 Wadmalac válasza:
Hát, ha a szervó xarakodik, lefoghatja a motort. De ennyire... Meg a szervo ékszíja akkor már visítana.
Nem tudom.
Mindenesetre, ha rég volt cserélve a szervoolajad, egy leeresztés és új feltöltés nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!