Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olajat egy veterán MZ-be?

Milyen olajat egy veterán MZ-be?

Figyelt kérdés
Szezonra szeretném felkészíteni az Mz Ts 125-ös motoromat,ami évek óta nem üzemelt.18000Km van benne,nagyon megkímélt állapotban.Milyen olajat tegyek a váltóba és milyet a benzinbe?A lehető legjobbat szeretném megadni neki.Én fullszintetikus Repsol Scooter 2T olajra gondoltam.(a benzinbe)
2010. jan. 30. 09:56
 1/3 A kérdező kommentje:
És még valami:Milyen 6V-os akkut vegye bele?
2010. jan. 30. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Felesleges bele a szintetikus olaj. Elméletileg a MOL Arol 2T-vel vagy Sprint 2T-vel is mennie kell, de ha annyira jót akarsz neki, akkor az Agip ásványi kétütemű olajait ajánlom. A váltóba én általában MOL Botond hajtóműolajat szoktam önteni, de ma már divat a négyütemű motorolaj. Valami olcsóbb ásványi oda is megteszi. Az akku kaapcitásértékét fejből nem tudom, de egy egyszerű savas ólomakku tökéletesen megteszi, nem kell feleslegesen költeni a gondozásmentesre.
2010. jan. 30. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is 125 TS-m van én SHELL fullszintetikus olajat használok bele nagyon jó nemfüstöl,nincs lerakódás kipufogóba,jobb kenés,és kisebb a a beszorulás esélye akár 40-fokba nyáron legyen bármilyen meleg odamerem neki húzni. akkumlátor pedig 6V 12 Amper bőven jó bele egy savas csak néha kell utántölteni dessztilált vízzel.
2010. jan. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!