Használt autóvásárlás 1-2 éves korig,3-3.5M forintból?
Közeljövőben tervbe van véve az autóvásárlás. Jelenleg egy 11 éves, ezres Suzuki swiftünk van (jelenleg gazdasági totál káron...nem az én hibámból) A főbb jellemzőkkel keresgéltem a neten, hogy dízel, max 100-120.000km-ig levő futásteljesítmény, 1.5-1.6os motorral, manuális váltó. Ez az autóra vonatkozóan, illetve a belső tere tágas, nagy, kényelmes... Majdnem 2 méter magas vagyok, így nálam ez is fő szempont.
A fő probléma a márka választás. Nézegettem ebben az ár kategóriában, és gyakorlatilag a Német és Japán autók tuti kizárva, pedig jobban örülnék neki, de ennyi rá a keret. Maradtak a többiek, a francia, meg az olasz autók. Nem voltam soha egy francia autó rajongó, de most nyáron kikellet utaznom Brüsszelbe, és ki lett bérelve egy Renault grand scenic 1,5dci. A távolság és a pakolhatóság miatt volt rá szükség. 3 nap alatt 3000km... A Suzukihoz képest azt hittem a menybe vagyok. Eléggé megtetszett ez az autó, de nagyon sokan panaszkodnak, hogy minden baja szokott lenni a francia autóknak. Az olasz autókról nem sok mindent tudok. Azt hallottam, hogy a Multijet motorjuk elég jó, de ott nem tudom h van-e ilyen árban ekkora kasztnis kocsijuk. Nem kell családi kocsi, csak kényelmesen tágas belső tere legyen, meg ne a földön üljek mint kb a suzukiba :))
Esetleg valami más márka, ebben az ár kategóriában, ilyen feltételekkel? Ötletek?
Félreértés ne essék, nem akarok vitát indítani Német VS francia autókról! Köszönöm.
Fiatról elég sok jót hallatom, azt is majd szeretném kipróbálni.
Azért olyan rengeteget nem, ez csak egy egyszeri alakom volt nyáron. Meglesem majd a Daciakat is :)
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!