Ford focus vélemények 2011-től? Többi lent!
Autóvásárlás előtt álok és a focus-okat nézegettem! Kérdésem lenne hogy valakinek van e róla véleménye vagy tapasztalat? Használtan szeretném venni 3 millió körül!
1.6 TDCI motorral néztem ezek a motorok megbízhatóak?
Pár link amit néztem:
Rosszat nem igen lehet írni a Focusokról, arra kell figyelni vásárlás előtt, hogy az autó múltja nyomon követhető legyen.
A Focusok kedvelt céges járgányok, s bár a motor bírja a strapát nem mindegy, hogy valós kilométerrel veszed, vagy az órában lévőnek a sokszorosával.
2-3 éves autóknál azért még ne tekergessék a kilométer-számlálót.
Ezek még garanciás autók, nem lehet olyan, hogy nincs szervizkönyve!
Az elsőnél "leinformálható, szakszervizben bevizsgáltatható" kiegészítés biztató, élni is kell vele, de a szervizkönyvet is kérni
A második hirdetésnél nincs írva ilyesmi, de az nem az jelenti, hogy nincs rá lehetőség - ha nem, viszlát!
A harmadik hirdetésnél ott a szervizkönyv, bevizsgáltatás lehetősége - ez így helyes
A szakszervizben meg tudják mondani azt is, hogy a futásteljesítmény mennyire valós, 2 éves autóknál reálisnak is tűnnek a közölt adatok, a lényeg az ellenőrzésen, a megbizonyosodáson van, hogy nem bántak kíméletlenül az autóval.
fordfocus.hu
és van kimondottan autó vétellel kapcsolatos topik.
tippek tanácsok a focusal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!