Tuning verda, csajok bejönnek?
Arany dísztárcsa? Ne haragudj, de ennél kevés röhejesebbet ötletet tudok elképzelni.
Ha olyan csajokat akarsz, akik az autók értékére gerjednek, azok a Dacia nevet meghallva kiröhögnek.
Ha autóhoz értő csajt akarsz, annak inkább motorikus tuninggal tudnál villogni.
Sajnálom, ez az arany-koncepció kapufára sikeredet szerintem :(
Azt még kihagytam, hogy egy olyan csaj, akit TE érdekelsz és ne a verdád vélhetően idegesítőnek fogja találni, hogy szükségtelenül hangosan bömböl az autód kívül-belül.
A te célcsoportod a 14-17 éves korosztály, abból is a szerényebb értelmi és/vagy érzelmi képességekkel megáldott egyedek. Legalábbis ha reálisan nézzük a dolgot. Kivételek persze vannak.
Gondolom, igen fiatal vagy. Ez már a nyolcvanas években gagyinak számított!!! Próbálj értékesebb életet élni.
Így csak ki fognak röhögni!!!!!!!!!!!
Aranyszínű autó: - kályhaezüst, aranyszínű festékpasztával.
Aranyszínű eredeti dísztárcsa: - Eredeti dália dísztárcsa lefújva az előzővel.
A mai csajok messziről kiszúrják az izzadságszagot.
Barátom ez remélem hogy kamu kérdés, mert ha ez az autó létezik, akkor marha ronda lehet.
A csajoknak ez rohadtul nem jön be, max a 14 éves gádzsiknak.
Láttam már olyan román autót, aminek a hátsó vonószemére volt felhegesztve egy kamu kipufogóvég. 5 percig röhögtem rajta, annyira kib..zott gagyi volt. XD A csomagtartóban a mérnöki pontossággal megtervezett pozdória "melyláda", a műanyag króm csíkok a sárvédőíveken és a sárkányos ablaktörlő már csak ráadás volt. A vicc hogy a kis román romának még pénze is lett volna normálisan megcsinálni, mert a nyakát húzta a sok fux, de sajnos ízlése nem volt.
Gondolom a Dacia is valami hasonló falubikája vezérgép lehet.
20\f
hmm ? :D
le a kalappal elötted öcsém, ezzel a marketing szöveggel vmi mlm be jo "eladó" lennél.
"Tuning verda, csajok bejönnek?" igen, ha meglátnak, még az utcárol is bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!