Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Van egy mazda 6 2005-ös 2000 89KW 121Le CD TE

Egyszer tele tankoltam felmentem vele Dunaújvárosba és utána pár napra letiltott minden fokozatban 1800 fordulatra most meg már úgy füstöl mint az állat (világos szürkése) be se indul csak ha betolják

2014. nov. 24. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szinte mindegy mi a gond, szerelő nélkül nem fogod tudni megoldani, így kénytelen leszel valahogy eljuttatni szervizbe.
2014. nov. 24. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a blokkot,hogy mit tankoltál bele...
2014. nov. 24. 13:53
 3/8 A kérdező kommentje:
ugyan mit tankoltam volna gázolajat :) az igaz a főnököm adta de neki is van céges autója amibe ugyan ezt a gázolajat tankolják
2014. nov. 24. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szóval nem benzinkúton tankoltad? Lehet valaki belekevert valamit...
2014. nov. 24. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezt nem lehet tudni ezért is kérdezősködnék persze nem csak itt!
2014. nov. 24. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha a CD a közös nyomócsöves dízelre utal, akkor van egy tippem, bár engem nem Mazda, hanem Peugeot szopatott egy hónapig!

Szóval néha letiltott az elektronika az 1.6 HDi-ben, és ha 2000 fölé vittem, akkor leállt a motor. Volt,hogy 150 km-t mentem max 70-es végsebességgel.

A legtöbbször másnapra elmúlt a hiba, és a diagnosztika se mutatott ki semmit. Ezt eljátszotta párszor,mire a szerelők összedugták a fejüket, és kicserélték a rail szenzort (valami filléres cucc, a közös nyomócső nyomásérzékelője), és utána elmúlt a hiba.

2014. nov. 24. 19:13
 7/8 szántóvető ***** válasza:
szegény autó,jól kicsesztél vele.én is az üzemanyagra tippelek.
2014. nov. 25. 07:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket
2014. nov. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!