Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elveszik a biztonsági...

Ha elveszik a biztonsági csavaranya (kerékőr) kioldó kupakja, akkor mi a teendő? (kép lent)

Figyelt kérdés

Tehát az, amit rá kell tenni, hogy a kerékkulccsal ki tudjuk engedni, vagy be tudjuk húzni.

Ilyen esetben a csavaranyát ill. a kereket hogyan lehet eltávolítani?

Tehát ez: [link]

2014. nov. 24. 06:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Megint vagyok, ígértem, hogy soha sem fogok bele kerékőr levételébe, de most karácsony előtt megint kellett segítenem. ha azt mondom hogy életem szakmai szívását ma éltem át elhiszi valaki. Adott egy BMW X6-os, Ezt megveszi egy Amcsi török, de "elfejtik" neki mondani, hogy az egyik kerékőrt túlhúzták neki így leszedhetetlen. A leszedhetetlen nem enyhe kifejezés. Én egy nagyon kedves hölgynek Zita Váli -nak szedtem le négyet. Szegényről az jut eszembe, hogy állt, és csak annyit tudd mondani, hogy Ő nagyon kétségbe van esve. Na ez egy francia autó volt, melynek elég hozzáférhető volt a kerékőre. De bakker, a BMW-nek süllyesztve van. Zitánál eléggé szerencsém volt, hogy vettem egy alátétet, ezzel felerősítettem a kerékőrt, és már sínen is voltunk. De itt van ez a BMW, három szerviz dobta félre, na meg a magukat 0-24-ig kimegyünk, és mindent megoldunk, értsd kerékőrlevétel. Bakker a sülyesztés miatt úgy gondoltam, és a végén be is jött, hogy felerősítem az anyagot. Múltkor bejött, most sem árt. Tehát a sülyesztett kerékőrre ráhegesztettem egy anyát, mondván lesz mire építkezni. Zita francia autójánál ez működött, mert felemeltük az autót, és kőrbe tudtam hegeszteni a kerékőrt. De ez egy sülyesztet dolog volt Három órát szívtam a hidegben rövid ujjú pólóban, és egy pulcsiban dolgoztam. Az amcsi rendes és türelmes volt, bár voltak olyan kérdései miszerint csináltam e ilyesmit, hasonlók. Volt egy mondatat, hogy ez az utolsó kísérletezésem, és hagyjuk. Na ekkor gurult el a gyógyszer. Fogtam a pajszerom, tudtam, hogy Q kemény anyagból van, és levágtam belőle egy darabot. elég keskenynek tűnt, így könnyen kőrbe tudtam hegeszteni. Minősített helyeken dolgoztam, így tudtam, hogy a hegesztés véletlenül se törik el. Bakker le kaptam a zárat. Erre jön a gumis, hogy baj van, mert a csavart azt még nem kaptam ki. Q-va ideg lettem, hogy ott remegek a kinti hidegben és van még egy lehetőségem, pár órát szívni. Mikor már lelkileg felkészültem, akkor jött a sárc, hogy várjak, mert innentől ki lehet kézzel tekerni. Tehát ha jót akartok, és nem akartok szívni, akkor ha ilyen sz@rt, ami tényleg jó felrakatsz, lsz. légy ott a gumisnál, és ha géppel akarja felhajtani, nem kézzel, lsz. üsd agyon a nevemben is. nem mindig lesz ott egy Misimackó
2018. dec. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!