Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem ciki egy ilyen autó?

Nem ciki egy ilyen autó?

Figyelt kérdés

[link]

lehet nem pont ilyen de ford s-max az tuti.

Apám ilyet akar venni. szerintem tök ciki lesz ha egy teherautóval visz reggel a suliba.

2014. nov. 23. 15:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ti ezt nem értitek.

A többi ember miért tud normális kocsit venni Á6 meg ilyesmit nem egy buszt, szerintem gáz egy ilyen autó!

2014. nov. 23. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Apád lennék, most kapnál egy akkora maflást, hogy innentől minden reggel térden állva köszönnéd meg, ha beülhetsz az autóba. Ha beülhetsz.
2014. nov. 23. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Te lány vagy ?

Egyébként majd felnőtt leszel és lesz saját kereseted majd akkor eldöntheted milyen autóval jársz.

2014. nov. 23. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok értelmetlen kérdést lehet itt olvasni, ez is esélyes valamelyik különdíjra...

"tök ciki lesz ha egy teherautóval visz reggel a suliba" - képzeld sokan gyalog is járnak suliba, csatlakozhatsz hozzájuk, ha neked ciki egy jó családi (és nem teher) autóba beülni.

2014. nov. 23. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:
De sajnállak. Amúgy nagyon szép ez az autó.
2014. nov. 23. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem is értem. Apád kocsijával akartál becsajozni?

Apádnak egy nagy családi autó kell, amivel nem haltok meg egy ütközésben. Gondolom nem véletlen 7 személyest választott. Ha majd neked puncimágnes kell, vehetsz magadnak. Vagy menő lett volna egy fekete maffiózó audi hátsó üléséről kiintegetni?

2014. nov. 23. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Mit nem értünk te ...? Nyáron napi 10 órát melóztam, hogy megvehessek egy 20 éves Corsát, most szintén gürizek suli mellett, hogy tudjam tankolni. Más meg busszal jár, sőt, valakinek arra se telik, és gyalogol. Durva, mi?

Tudod, van a te fajtádra egy szó, mégpedig a sznob. És sznobnak nem jó lenni, mert utálják őket. Két mekizés között gondolkodj el ezen. Már ha van mivel...

2014. nov. 23. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülnék én egy ilyen kocsinak.Csak sajnos beletelne pár évbe hogy tudjak is venni.Szerintem addig fogd be a pofád amíg apád be nem fogja.Szerintem családi autónak ideális.Ha lenne családom én is ilyesmit vennék.
2014. nov. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!