Nem ciki egy ilyen autó?
Figyelt kérdés
lehet nem pont ilyen de ford s-max az tuti.
Apám ilyet akar venni. szerintem tök ciki lesz ha egy teherautóval visz reggel a suliba.
2014. nov. 23. 15:00
1/18 anonim válasza:
Én szívesen elfogadom ha nektek ciki.
Bár egy 8 millás autó nekem nem lenne gáz.
3/18 anonim válasza:
De, tök ciki. Miért nem Porschét vesz?
4/18 anonim válasza:
Szerintem übergáz, menj busszal.
5/18 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy hurcol a suliba, mint valami dedóst.
6/18 anonim válasza:
Istenem b..szki, 8 millás családi kocsi, biztos marhára gáz. Menj inkább gyalog. Azért 12 évesen is lehetne már annyi eszed, hogy nincs olyan hogy gáz autó, örülj hogy ilyenre telik.
7/18 walk w1th mee válasza:
ennyi pénzért egy sokkal jobb autót is lehetne vneni..fele ennyiért*
8/18 anonim válasza:
Nem ciki. És az sem gáz hogy teherautóval visz iskolába, engem hordott apám rendes teherautóval, 4 tengelyes billencsessel. Az iskolám egy olyan út mellett volt ami városból kevezető főbb útvonal, minden reggel arra ment, és mivel általában 7 óra után kezdtek, én meg szinte mindig 7:15-re jártam iskolába, vele mentem. Stílusos belépő volt az iskolába. Szó szerint megállt a kapuban, én leugrottam, ő meg légkürt kíséretében ment tovább.
9/18 anonim válasza:
7. "ennyi pénzért lehetne. . feleennyiért". Jól megmondtad te is.
10/18 anonim válasza:
Jaj de ciki tényleg, hogy csak ezzel fuvarozza az elkényeztetett popsidat... Én a helyedben, ilyen kocsiért még csak a fáradságot se venném, hogy megrugdossam az 50 ezres ermeksszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!