Fel lehet jelenteni valakit aki csirkorgó kerekekkel indul el faluban és 2-esben is kihúzatja és többen is látták?
Csak már azon jár az eszem hogy az a hülye liba most biztos a vacsoránál osztja az észt a bikájának hogy
"Képzeld szivem, ma valami vadbarom állat itt száguldozik én meg annyira megijedtem, féltettem a kisbabák életét, komolyan és ilyenek mászkálnak odaként nem csoda hogy annyi baleset van.
Mire a pasi: Pfúú én is de utálom őket milyen kocsi volt az? Na majd ha meglátom kiráncigálom a kocsiból és jól agyonverem azt mocskos szemétládát...
Komolyan basszus most biztos ez megy..meg a bácsi utána az öklét lóbálja a levegőbe mikor elmentem..
Pedig fingjuk nincsen róla hogyan is működik egy autó meg ha valami hangos még nem biztos hogy gyors is.
11.
Szard le, én tudod hogy fogom fel ezt?
Ha belém kötnek, átbaszok mindenkit :) Számon kérnek megmondom nem az enyém az autó, különben is most vettem 1 hete valami hülyegyerektől...Lehet ő az, de egyetértek vele, nekem se volt szimpi, teljesen megértem, na cső.
Aztán el van rázva.
Ha meg megver, vagy kiráncigál, azzal is ő jár rosszul, mert jó kis kártérítést kérhetsz, plusz ugye, megsérül a porckorong a kezedbe, életed végéig járhatsz kezelésekre, ezért havonta életjáradékot kell neked fizetnie.
Szóval nem olyan rossz a helyzeted. Meg nézd a jó oldalát, te ülsz a fűtött kocsikba, ők meg kint fagyoskodnak, jó hogy irigykednek.
Nem lehet érte sem büntetni, sem feljelenteni.
Mint ahogy azokat az ismeretlen tetteseket sem, akik majd hamarosan, ha nem hagyod abba az öncélú bojrészerkedést, szépen kicsit felpolirozzák az autódat kromofággal, akkusavval, aztán ha ebből nem értesz, majd jól el is kalapálnak picikét...
Utolsó hát remélem hogy még azért megúsztam ezt :D :D
Am nem szoktam boyracerkedni nem olyan autóm van.
Vicc hogy egy faluban milyen gyorsan terjednek a hírek. Reggel mentem suliba, de késésben voltam, ezért kb. 55-60-al mentem, hogy kicsit haladjak (lakott terülteten kívül meg 110).
Délután, mikor hazaértem anyámék már azzal fogadtak hogy hallották hogy 70-80-al száguldoztam a faluban...
Tudni kell hogy itt mindenki olyan mint egy lassított felvétel, ha az átlagnál egy kicsit is gyorsabb vagy az már őrületes tempónak számít.
Az öregek meg a kismamák tényleg elég ijedősek, de amikor minden karjelzés és szétnézés nélkül kanyarodnak, meg amikor az anyuka a sötétben a gyerekével kivilágítatlanul biciklizik, akkor valahogy nem félnék.
Utolsó, hát ez ilyen...
De ahogy a válaszadókból te is láthatod igazából sebességet nem szabad túllépni meg figyelj hogy ne teremts veszélyhelyzetet azon túl már azt csinálsz amit akarsz..
A szüleid meg mindig is bele fognak magyarázni a vezetésedbe olyan nincs hogy nem..nekem 3 éve van jogosítványom de a mai napig ha családból valaki mellémül csak veszekedés lesz...Miért mész ilyen lassan? Miért ilyen gyorsan? Miért most soroltál be? Miért nem előzted meg miért nem így parkoltál stb stb..
Majd ha lesz saját kocsid akkor már mondhatod hogy aki utas annak kuss.
havernak van egy erősebb autója, márka mindegy. na neki az a mániája, hogy ha rendőr van városban a környékén, próbál úgy helyezkedni, hogy lámpánál hátha szerencsejw lesz, és ők lesznek elől, vagy egymás mellett. mikor még nem tudtam a hobbijáról, rendőr mellettünk lévő sávba, pirosnal állunk, ő meg: na ezt figyeljetek.
aztán amikor zöld lett a lámpa kuplung ki, egyben kiforgatta, pillanatok alatt 50en voltunk, majd rakott neki egy megyedikek.
elmondása szerint vagy 20x megcsinálta, egyszer sem állították meg emiatt.
én még régebben amikor zsigulival jártam úgy szoktam hazajönni nappal, hogy hallja mindenki. jöttem, kocsi leállít, gáz megpumpal, majd sebessegbe rakva kuplungot felengedve durran egyet. na én is voltam minden csak uri ember nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!