Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fel lehet jelenteni valakit...

Fel lehet jelenteni valakit aki csirkorgó kerekekkel indul el faluban és 2-esben is kihúzatja és többen is látták?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 19:23
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem száguldozik ahogy láttam max 45-50 el mehetett és utána nem gyorsított tovább csak ez emberek összerezzentek...
2014. nov. 21. 19:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 21. 19:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Bizonyíthatóan túllépte a megengedett sebességhatárt vagy esetleg veszelyhelyzetet teremtett? Ja hogy nem...
2014. nov. 21. 19:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Semmi sem bünteti azt hogy intenzíven gyorsít az ember. Szép is lenne minden kerékcsikorgatásért bírságolna a rendőr...
2014. nov. 21. 19:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el dolgozni.
2014. nov. 21. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Ti a nagykörúton meg is halnátok a látványtól?
2014. nov. 21. 19:41
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban, igazából én ültem a kocsiban, csak jött szembe egy busz ami igazából marha pofátlan módon leszorított pedig félre akartam magamtól is állni...na mind1 aztán amikor elment akkor valóban kicsit intenzivebben gyorsítottam aminek hatására kicst 2-esben párat sikított a gumi. De nyíl egyenes út volt és csak a járdán volt egy nő babakocsival aki mikor meghalottam és elmentem mellette a szívére tette a kezést meg mindenki felnézett..de szó sem volt gyorshajtással nagyon max óra szerinti 45-el mentem ami valójában 40...csak utána attól féltem hogy most haragszanak rám meg már máskor is látták a kocsim a faluba és feljelentenek.

Am soha nem is fizettem még gyorshajtásért meg semmi szabálysértésért. Nyilván ha egy agresszív vadállat lennék aki rettegésben tartja a falu népét akkor nem kérdezgetnék meg aggodalmaskodnék itt gyakorin..,

Csak attól félek hogy felírták a rendszámot vagy valami és feljelentenek de ezekszerint kinevetné őket a rendőr igaz?

2014. nov. 21. 19:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Kérdező.. Sok eszed van...

A lényeg hogy ha nem megy 50 fölé. Amit te nen tudsz meghatározni szemmel. És bizonyitani sem tudod. Vagy tudjátok mert nem tudtad lemérni. Aztán az meg hogy kiégeti az autóját vagyis neghúzatja az ellustulás ellen . ehhez neked semmi közöd.

2014. nov. 21. 19:43
 9/18 anonim ***** válasza:

És kit érdekel ki teszi a szívére a kezét? Lehet Jézust látta... Ne foglalkozz senkivel ha kocsiban ülsz, gyalogosként nem tudják az emberek hogy viselkedik egy kocsi, tőlem is megijednek, mikor tartok zebra felé 60-nal, aztán integetek, hogy menjetek már, nem érek rá egész nap, nem mernek kijönni, pedig még viszonylag hamar lassítok.

Meg én nem is nagyon figyelem a gyalogosokat, maxx ha valami jó csaj megy az út mellett :)

2014. nov. 21. 19:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem. A KRESZ szerint nem tilos csikorgó kerekkel elindulni, meg tiltásig forgatni se. Legfeljebb gyorshajtással lehetne megfogni, de ahhoz be kéne hogy mérje a rendőrség.
2014. nov. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!