Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
"Babetta 207" alapjáraton ha nem húzom neki a gázt és ha leveszem a támasztót róla (tehát amikor mind a kettő kerék a földön van) akkor a motor megy magától előre... A másik probléma az pedig az, hogy amikor éppenséggel nem húzom a gázt 2msp-re akkor lefullad a motor. Ötleteitek van ? :D Nekem még nagyon új dolog ez a babetta.

2014. nov. 21. 10:40
 1/6 Vortrex ***** válasza:
Szerintem tönkrement a röpsúlyok feszítőrugója, attól tud alapjáraton is hajtani és ettől lefulladni
2014. nov. 21. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Azóta már be sem indul amióta cseréltem tűszelepet a karbiba ugyan is a régin nem volt egyáltalán már drót ami az úszóba akadt volna.
2014. nov. 26. 12:17
 3/6 Szűcs István3 válasza:

Semmi baja a röpsúlynak. A karbi a gond be kell állítani és kipucolni. Azért húz mert egy kicsit magas az alapjárat.(az enyém is ilyen)

Azért fullad le mert vagy falsot szív vagy koszos a karbi vagy be kell állítani.

2014. nov. 30. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Kipucultam a lehető legjobban és hát jött is ki belőle elég sok piszok.Mentem is vele a mezőn pár kőrt szóval köszönöm a választ, ment a zöld pacsi. Egy kérdésem maradt.Az alapjáratot, hogy célszerű beállítani ?
2014. dec. 1. 14:00
 5/6 Vortrex ***** válasza:
Tehát nem magától ment előre, hanem mert húznod kellett, hogy ne fulladjon le, mert nem volt alapjárat se... Csak mert nem ezt írtad.
2014. dec. 2. 22:33
 6/6 Szűcs István3 válasza:

Tessék ezt olvasgasd:

[link]

Itt mindent leírnak a beállítást is!

2014. dec. 21. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!